Lähdimme aamulla seitsemältä hiihtämään viimeistä viiden kilometrin taipaletta kohti Longyearbyenia. Viimeiset sadat metrit hiihdettiin jo autotien reunaa ja matka päättyi Mary Ann’sin majapaikan pihalle.

Loppupäivän retkikuntamme huolsi kamppeita ja itseään sekä hankki tuliaisia kotijoukoille. Illalla bongattiin vielä reissun ensimmäinen naali majapaikkamme ikkunasta. Paluumatka Helsinkiin alkaa neljän aikaan yöllä ja perjantaiaamupäivänä olemme takaisin Suomen kamaralla.

Kiitokset kaikille retkikunnan reissua seuranneille ja blogiin ja sähköpostiin kommentteja ja postia lähettäneille!
Lähipäivinä blogiin tulee vielä linkki kuvagalleriaan, josta löytyy lisää kuvia Ultima Thule 2011 -retkikunnan arktisen hiihtoretken vaiheista.

Retkikunnalla kaikki hyvin ja huikea arktinen hiihtoseikkailu Huippuvuorilla on saatu onnellisesti päätökseen! (JH)

28.4.

Longyearbyen: 78 N
Sää: keväinen
Hiihdetty matka: 5 km