Max Fredriksson (Kuha 6 kg)

LAJI Kuha
PAINO 6,00 kg
PITUUS 82 cm
AIKA 27.3.2016 00:00
PYYDYSTYSTAPA Perho
SÄÄOLOT Sää oli pilvinen ja tuuli oli 7m/s luokkaa
SAALISKERTOMUS
Aamusta aikaisin lähdettiin kaverin kanssa suurhauki paikoille, suurien kalojen toivossa. Paikalle päästyämme alkoi vastoinkäymiset samantein, kun kaverin kelluntarengas vuoti täytettäessä. Päätettiin, että äkkiä paikkamme renkaan ja aloitamme kalastuksen. Ei mennyt taas niinku elokuvissa. Enempää yksityiskohdilla en viivytä, mutta sitä korjattiin sitten klo 13.00 saakka. Päätimme siirtyä uuteen paikkaan, missä emme ole aikaisemmin olleet ja kun pääsimme paikalle, kaverin rengas vuoti edelleen. No, kaveri patisti minua ja sanoi että nyt menet kalaan että hän paikkailee vielä.

Eikös se kääntynyt minun voitoksi, koska päivän suurimmiksi nousi 2x105cm, toinen 8 kg ja toinen 8,5 kg, mutta sokerina pohjalla napsahti pinkki/keltaiseen haukiperhoon kuha 6 kg ja 82 cm pitkä. Joka oli vielä kaikenlisäksi karata, kun oli niin heikosti suupielestä kiinni. Kävi renkaassa saakka ja vielä rimpuili takaisin veteen, mutta onneksi loppujen lopuksi nousi ylös!

KYSYMYS!

Mikä on Suomen suurin kuha perhovälineillä saatu? Kirjattu/todistettu? Ajattelin meneekö kärkeen? Löytyykö mitään sivustoa?

Mahtavaa oli taas kerran! :)

OMA KUVA