Vähän väliä kuulee ja näkee kun joku valittaa, ettei voi lukea jotain tiettyä linkkiä netistä, ”kunnei noi kielet viänny”. Että jos joku voisi kääntää. Nämä valittajat eivät minulta sympatiaa saa.

Mm. englantia opetetaan nykyään peruskoulussa. Siellä jokainen saa auttavan kielitaidon, jos ei ankarasti slarvaa tai ehdoin tahdoin korviaan tunneilla tulppaa.

Net on nämä nykyajan nuoret tällaisia. Net ei kerkiä keskittymään kielen opiskeluun, kun mielessä on vain naiset, viinat ja tietokoneet.

Toista se oli meidän nuoruudessamme. Ei ollut meillä tietokoneita, ei.

Mutta eipä hätiä mitiä. Rakas ystävämme hakukone Google eli tuttavallisemmin Kuukkeli vaan, on ratkaissut asian puolestamme. Siellä on käännöskone! Eikä mikään turha kone, sillä se osaa kääntää tanskan kielestäkin suomeksi! Katsokaapa vain:

 

Lakeland TAP-375 Tuote nr.: 302

Kal. .308 Win. käytetyn

Rifle tehty Suomessa putki tyhjäksi blånering, joka on niin uusi. Williams viljan ja lovi. Lukitse puheenjohtajana on varsin tyylikäs vain nimi, logo ja mallimerkintä istemplet.
Turvallisuus puolella ja valmistellaan Teleskooppikuormaaja asennuksesta. Säädettävä flue.

Butt kohdellaan saksanpähkinä öljyä korkean takaisin ja 2,5 cm ilmanvaihto gummibagkappe. Sileä bakelitskive on pistooli pitoa. Irrotettava Uncle Mike`s rembøjler asennettu. Fin netskæring. Butt on hieman aukion suunnittelusta. Kaunis tumma kuulostaa hyvältä åretegning.

Rifle näkyy kaikkialla melkein kuin uusi. Vejl.pris: 8.895,- Nu: 5.695,- Ota yhteyttä sähköpostitse mail@huntershouse.dk

 

 

Tulihan tämä nyt selväksi? Myyjä on tanskalainen Hunters House. Pyyntö Tampereen Asepajan valmistamasta nätin näköisestä TAP 375 Lakelanderista on kohtuullinen, noin 430 euroa.

Kuva: www.huntershouse.dk