Tulisi pian kesä ja kärpäsiä…

 

Talven selkä on taittunut ja kesään päin ollaan menossa. Vuosi on vaihtumassa ja moni toivoo tulevasta vuodesta entistä parempaa. Osalla on vielä tapana tehdä uudenvuodenlupauksia.
Toivon mukaan kaikkien hyvät toiveet ja lupauksetkin onnistuvat.

Median tapana on viime vuosina ollut kaivella etupäässä ikäviä ja panettelevia asioita esiin. Näin uuden vuoden kynnyksellä toivon, että media löytäisikin yllättäen paljon iloisia ja positiivisen uutisia, jotka nostaisivat kaikkien mielialaa. Lokaamalla, paatospaasaamisella sekä mollaamalla ei hyvää mieltä eikä huomistakaan rakenneta.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Eräs tuttava lähetti aikanaan kärpäskuvia ilostuttamaan arkeani. Ruotsalainen valokuvaaja Magnus Muhr on kuvannut  kärpäsiä erilaisissa asetelmissa, joihin on lisätty muutama lyijykynä veto lisäilmettä antamaan. Jonkun mielestä kenties pähkähullua, mutta ainakin minä olen niin yksinkertainen, että minua kuvat huvittivat suuresti. Ohessa kesäisiä harrastuksia kärpästen kertomana, jotka tuovat hauskalla tavalla kesän odotuksen mieleen…

Magnus Muhrin netistä löytyvässä kuvasarjassa on 15 kuvaaja loput kuvista voi katsoa täältä.
Iloista Uutta vuotta 2013 kaikille, tulisi vain pian kesä ja kärpäsiä!