Kevlarhammasharja. Sitä sinulla ei ole, etkä tarvitsekaan. Kevlar on erittäin kestävän kuidun, polyparafenyleenitereftaaliamidin, kauppanimi. Siitä tehdään kaikkea tosikestävää tavaraa tositoimiin.

Hammasharja kestää kuitenkin kovaa käyttöä myös tavallisella polyeteenivarrella, vaikka sillä rautahampaita pestäisiinkin. Polyeteenivartisen hammasharjan paino putoaisi vain muutamalla grammalla jos materiaalin vaihtaisi kevlariin, mutta hinta tuhatkertaistuisi.

Uskon silti että kevlarhammasharaja kävisi kaupaksi. Miksi?

Olen retkeilyn ja retkeilyvälineiden ammattilainen. Olen päivittäin tekemisissä retkeilyalan yritysten kanssa ja teen yhteistyötä muiden alan ammattilaisten kanssa. Tähän blogiin kirjoitan postauksia alan kiinnostavimmista ilmiöistä, suuntauksista, ihmisistä ja tuotteista.

Aihealueeni eivät ole tiukasti rajattuja. Retkeily, metästys, kalastus, valokuvaus, erätaidot, pyöräily, melonta, kiipeily, hiihto, seikkailulajit ym. kuuluvat kaikki ulkoilmaelämään, omaan pelikenttääni.

Pieni provokaatio ei ole pahasta alalla missä kuluttajia sumutetaan linssiin rahan toivossa ja markkinointipuheilla kaunistellaan totuutta osakkeenomistajien eduksi, mutta en silti tarkoitushakuisesti sohi tikulla ampiaispesää.

Ota osaa juttuihin ja kommentoi postauksia tai anna palautetta minulle suoraan sähköpostitse:

anton . villiluonto ät yahoo . com

Seuraa tapahtumia myös instagrammissa: Anton Kalland