Reply To: Beretta Bellmonte?

Home Forums Aseharrasteet Beretta Bellmonte? Reply To: Beretta Bellmonte?

#291435 Ilmoita asiaton viesti
Samses
Participant

Kiitos PS,

Private label voisi hyvinkin olla oikeaan osuva valistunut arvaus, se selittäisi ainakin sen miksei aseesta puhuta valmistajan omilla nettisivuilla mitään.

Kävin vielä uudestaan katsomassa tuota Bellmontea, ja pääsin vertaamaan sitä päällisin puolin A400 Unicoon ja muutamaan muuhun haulikkoon. Täytyy sanoa, että työn jäljessä oli kyllä erittäin huomattavia eroja, Bellmontea kun katsoi lähempää, se oli selvästi karkeamman ja viimeistelemättömämmän oloinen kuin esim. samassa hyllyssä ollut, suurin piirtein saman hintainen saman konsernin Franchi Affinity, tai edullinen Weatherby. Ero Unicoon oli sitten jo aika huima.

Kävi mielessä semmoinenkin, että kyseessä voi olla tuote joka on ehkä jopa valmistettu sopimusvalmistajan toimesta jossain maailman äärissä, jos tavoite on ollut vain tuottaa XXL:lle halpa private label -haulikko, pääasia että siihen saadaan kylkeen Beretan logo.

Se vain ihmetyttää, että miksi Beretan kaltainen iso ja tunnettu valmistaja, jonka varmasti tärkein omaisuus on 500-vuotiaan brändin arvo, lähtee leikkimään maineensa kanssa tuottamalla halpishaulikoita, konsernin tasolla ei ole nyt taidettu miettiä asiaa ihan loppuun asti. Lyhytnäköistä riskeerata brändiarvo yhden, vaikka isonkin, kaupan vuoksi.