laurona

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Panokset CZ varmint 452 22lr:een? #162765 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Erityisen hyvä on Fedrral Classic ja Lapuan Master. Hinnaltaan tuo Federal on halpa ja todella käypä ainakin meidän pienariin. Pienin kasa 10mm, muutkin aivan kohtuullisia. Eli hinta/laatusuhde kohdallaan.

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #165072 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Lerppa,oletko löytänyt aseeseesi käypän patruunan?
  Entäpä tuo supistajien malli, onko aseen mukana tulleet lyhyet vai oletko kokeillut pidempää mallia?

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #164853 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Niin… maahantuoja vastasi tuohon mattakäsittelyyn, että kiiltävä käsittely on mattaa paljon työläämpi tehdä, eli kyllä se osaltaan tuohon hintan vaikutaa. Pähkäile rauhassa, minä alan etsimään pidempiä holkkeja jo varalta.

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #164851 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Moi, hämennän soppaa vähän 412:n osalta. Kysyin maahantuojalta, parilta kauppiaalta
  412:n piipujen kovakromauksesta. Maahantuoja vastasi, että kovakromaus piipuissa on, kauppiaat sanoivat, että ei ole. Maahantuojaltakin 2 eri persoonaa vastasi ”ristiin”.
  Tälläistä tämä välillä on. Olen siinä vakaassa uskossa ,että piiput ei ole kovaromatut. Minua se ei haittaa. Selvittänee vähän tuota hintaeroa??

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #164842 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Moi! Samalta tehtaalta tulee kun 512. Lukkorunko musta 3 kpl vs., piipun pintakäsittely
  mattapinta( pari myyjää kertoi sen olevan jopa parempi ratkaisu kuin 512:ssa??) Omistan 1 piipuisen Tikan S 12/76 (Italy), jossa vastaava käsittely. Kovaa käsittelyä on kestänyt. 412 jäänyt mielestäni 512:n varjoon, sattuu nyt olemaan halvempi ja
  viimeistely ehkä vähän karumpi. Passaa ainakin meidän junnulle!! Ahti Huvilalla näkyi olevan ko. ase listoilla, soittele vaika sinne.

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #164815 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Valitettavasti en . Ase vielä kaupassa (varattuna). Junnulle sen hommasin, kun kortin sai läpi. Tuohon hintakeskusteluun en puutu, mutta uudesta maksoin 790e

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #164789 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Siis kuvia testeistä? Ne on dokumentoitu ruutuvihkoon ja haulikon vaihtuessa vanhat tulokset samalla hävitetty. Ulkoa muistan kyllä joitain hyviä yhdistelmiä ( esim. Lauronasta löytyy 2 tulokset). Että silleen…

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #164784 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Paljon olen koeampunut haulikoita, joita olen omistanut.Tuon sopivan patruunan löytäminen vie aikaa, vaivaa, mutta kyllä se palkitsee,kun se oikea löytyy!! Sitten niitä onkin ostettu kaappiin isompia eriä.
  Ajattelin tosiaan kysellä, jos joku tietäisi ko.asiasta,olisi mukava jakaa tuota tietoa. Kitoksia kaikille vastanneille, jäädään odottelemaan!

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #164774 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Ajokoiramies on oikeassa. Näin ase on varusteltu. Lukkorungon pintakäsittelyn kestävyydestä olisi käytäjiltä kiva saada palautetta.
  Ase tulee kulkemaan ahkerasti metsässä!! Omistin aikoinan Valmet 112 mallin,siinä oli hyvä pintakäsittely,liekä Italian poika oppinut tuon taidon???

  in reply to: Finnclassic 412 SK haulikko #164771 Ilmoita asiaton viesti
  laurona
  Member

  Kyllä ase on FC 412 SK on . ”Karvahattuversio ”mallista 512. Piiput ei kovakromatut. Lukkorunko musta. Piiput ulkopinnaltaan mattapintaiset.
  Pähkinäpuu ei niin valikoitua kuin 512:ssa. Tuo suppareiden lyhyys mietityttää, jos ne pidemmät käy 512:sta, kun kuitenkin kyseessä lähes sama ase.Laittakkaa patruuna tietoja, säästyn ehkä turhilta kokeiluilta.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)