Sarjatuli ilma-aseet

Home Forums Ilma-aseet Sarjatuli ilma-aseet

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #296321 Ilmoita asiaton viesti
  Jussitapio
  Participant

  Näköjään Umarex (kysynnän johdosta?) on alkanut tuottaa näköisilma-aseita myös sarjatulikonepistooleista. Tarkkuusammunta tuskin lienee enää näkökulma vaan hupiräiskintä. https://www.youtube.com/watch?v=RIPt7RWrF2M

  #296390 Ilmoita asiaton viesti
  Pekka Suuronen
  Participant

  Niin on Umarex mutta jo vuosia tai vuosikymmeniä sitten kaukoidän toimijat ovat tuottaneet muovikuula-aseita (airsoft), joiden tulinopeus voi olla hurja. Nopeimmat toimivat akulla ja sähkömoottorilla.

  https://www.hobbytron.com/AutomaticAirsoftGuns.html#

  Tämän vuoden IWA:ssa Umarex lanseerasi oikein hooplalla MP 40:n airsoft-replikaa, sitä mitä väärin kutsutaan ”Schmeisseriksi”. Koko airsoft-juttu on ihan oma maailmansa ja oma porukkansa.

  #296391 Ilmoita asiaton viesti
  Jussitapio
  Participant

  Pohdin tässä airsoftia ilma-asenäkökulmasta (paperille ammunta): Usein airsoft aseet ovat vähän edullisempia kuin vastaavat ilma-aseversiot. Ehkä tarkkuuskin airsoft aseessa ”riittäisi” lyhyen matkan ilma-asekäyttöön, jos puhutaan ”smoothbore” sileäpiipuista, eikä sarjatulimalleista : )

  Positiivista airsoft-ammuksissa on se, että tarjolla on luonnossa biohajoavia kuulia. Ilma-aseiden 4.5 mm bb-kuulissa en ole nähnyt yhtään biohajoavia kuulia. Lyijyttömiä luoteja ilma-aseisiin on, mutta tuppaavat olemaan kalliimpia.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.