Poliisin asehuutokauppa 13.5.2019 Riihimäellä

Home Forums Aseharrasteet Poliisin asehuutokauppa 13.5.2019 Riihimäellä

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #310177 Ilmoita asiaton viesti
  Pekka Suuronen
  Participant

  Poliisihallituksen Asehallinto järjestää poliisin haltuun tulleiden aseiden huutokaupan aseiden omistajien lukuun maanantaina 13.5.2019 osoitteessa Konepajankatu 2, Riihimäki (Käynti sisäpihan puolelta). Myytävien aseiden näyttö on klo 9.00 – 10.00 ja huutokauppa alkaa klo 10.15.

  Liitteenä on tulostettavat luettelot huutokaupattavista esineistä (ampuma-aseista ja osista) sekä huutokauppaehdot. Muutokset esineluetteloissa ovat mahdollisia. Huutokauppaluetteloita ei ole myytävänä huutokauppatilaisuudessa. Huutokaupattavan aseen lähtöhinta on 50 €.

  Esineluettelossa1 olevat esineet huudatetaan ns. perinteistä huutokauppatapaa noudattaen. Esineluettelon2 esineistä tulee ostajan tehdä sitova 50 euron tarjous ennen huutokaupan alkamista, jotta esine otetaan huudettavaksi. Muut kuin huudatukseen ilmoitetut esineluettelon2 esineet tuomitaan valtiolle yhdellä kertaa.

  Sisäänpääsy

  Huutokauppaan voivat osallistua henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka ovat oikeutettuja hankkimaan aseen. Huutajalla on oltava mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja eli voimassa oleva passi tai henkilökortti. Huutokauppa-alueelle on pääsy sallittu vain niille henkilöille, joilla on hankkimiseen oikeuttava lupa. Elinkeinonharjoittajan edustajan tulee esittää aseenkäsittelylupa ja keräilijän keräilijähyväksyntä ja voimassa oleva hankkimislupa.

  Ennen näyttelyyn pääsyä ostajan tulee ilmoittautua huutokauppaan. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan ostajan hankkimiseen oikeuttavat asiakirjat ja henkilötiedot, jotka merkitään ostajaluetteloon. Myös asiantuntijan ja lehdistön edustajan tulee ilmoittautua huutokauppaan ja henkilöllisyys tarkistetaan em. tavalla.

  Huutokauppahinnan maksaminen ja aseiden luovutus
  Aseet on maksettava ja vietävä pois huutokauppapäivänä. Huutokaupan sulkeuduttua ei ampuma-aseita enää luovuteta. Huudettuja aseita voi maksaa vain yleisimpiä maksukortteja käyttäen (ei käteisellä).

  https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/huutokaupat/1/0/poliisin_haltuun_tulleiden_aseiden_huutokauppa_13_5_2019_riihimaella_79990

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.