Menneiden aikojen foorumin käyttäjät?

Home Forums Metsästys & riista Menneiden aikojen foorumin käyttäjät?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #396806 Ilmoita asiaton viesti
  Vm2
  Participant

  Suoranaisesti ei aiheeseen liity, mutta vieläkö löytyy paikalta vanhoja kirjoittajia alkuvuosilta 2006 -> eteenpäin?
  Piti tulla fiilistelemään pitkästä aikaa(unohtunut koko keskustelupaikka) menneitä aikoja, kun sain itsekkin metsästyskortin v.2006. Silloinhan täällä oli paljon keskustelua ja kovat väittelyt aseista, kalipereista, patruunoista yms.

  Mieleen jäänyt erityisesti pari nimimerkkiä, ihmettelijä(pysyi aina asialinjalla) ja mursas(juttuja ja kuvia oli paljon, ihan kuin alan lehdestä olisi lukenut).

  Harmi että näyttäisi olevan nykyisin aika kuihtunut paikka, Pekka sentään vielä jaksaa porskuttaa:D

  #397028 Ilmoita asiaton viesti
  Pekka Suuronen
  Participant

  Tervehdys Vm2!

  Muistaakseni Erän pt Seppo Suuronen (ei sukua) perusti tämän foorumin juuri 2006. Silloin minua pyydettiin bloggariksi, ja minähän suostuin oitis. Täällä sitä vielä sätkytellään vaikka sekä vakava sairaus että ikä kolkuttelevat ovella.

  Ihmettelijä oli aina asialinjalla, niin kuin totesit. Hän oli vieläpä oikea metsämies henkeen ja vereen. Olenpa jopa saanut kunnian nähdä hänet vis-à-vis. Olisi kiva jos ”Ihmettelijä” näkisi tämän ja ilmineeraisi itsestään. Olihan palstoilla toki paljon muitakin aktiiveja.

  En ymmärrä miksi keskustelupalsta on kuihtunut. Onko se jokin facebook (minulle, vain kuolleen ruumiini yli) vai mikä? Tervetuloa keskustelemaan, kinastelemaan, väittelemään! Ilmaista lystiä se on!!!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.