Browning Maxus

Home Forums Aseharrasteet Browning Maxus

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 85 total)
 • Author
  Posts
 • #211159 Ilmoita asiaton viesti
  jeh
  Member

  Oliskohan tuossa seuraava hankinta?

  #211160 Ilmoita asiaton viesti
  Jälkiviisaat
  Member

  Toimivan oloinen ase. Video oli vain loppuosassa mauton koska ei ollut kuvattu enää muuta kuin lintujen joukkoteurastusta. Etutukki aseessa mielestäni ruma. Kuka tuo maahan ja minkä hintaluokan haulikko ?

  #211161 Ilmoita asiaton viesti
  kyyhkyntappaja
  Member

  Kait hinta pompsahtaa johonkin 1500-2000 euron välille.

  Kun puolarin hankinta aika taas koittaa, niin tuo on yksi verrattava vaihtoehto lisää.

  Tuskin kovin lähiaikoina Suomeen tuota edes saavat?

  #211162 Ilmoita asiaton viesti
  jeh
  Member

  http://www.gyttorp.fi taitaa olla browningin maahantuoja ja voihan tuo ihan hyvin syksyksi ehtiäkin.. Taitaa kuitenki olla hyvin pitkälti sama ase kun winsun super x3?

  Jenkeissä taisi ovh olla 1300 taalan paikkeilla että voi jonkin verran maksaa suomeen tuotunakin.

  #211163 Ilmoita asiaton viesti
  merisorsastaja
  Member

  Nyt tuli kova paikka kun olin jo päättäny winchesterin super x3 hankinnasta. Samalta aseelta kyllä näyttää mitä nyt tuo etutukki on winchesterissä perinteisellä ruuvilla kiinni.

  Pitää miettiä odotteleeko että tulisi tämä myyntiin että sais molempia vertailla, molemmissa kuiteki säätöpalat tukille niin luulis molemmat saavan passaan poskelle.

  #211164 Ilmoita asiaton viesti
  .,.,
  Member

  Millonkahan tää on tulossa kauppoihin?

  #211165 Ilmoita asiaton viesti
  Villeee
  Member

  Aikaas näpsäkän olonen peli kieltämättä,ittellä on käytössä halpis Ege silahi, tuota voisin harkita… Ostaisi valmiiksi,odotellessa egen leviämistä…

  Olis kiva tietää enempi,milloin mahdollisesti tulossa ja hintahaarukkaa…;)

  #211166 Ilmoita asiaton viesti
  Pekka Suuronen
  Participant
  Alkuperäinen kirjoittaja: .,.,
  Millonkahan tää on tulossa kauppoihin?

  Browning Maxusin maahantuoja näyttää olevan lukijoilla tiedossa. Mitä jos kysyisi sieltä?

  Jos suuttuvat ylenpalttiseen puhelimen kilinään, niin ehkä panevat tiedotteen nettisivuille. Tällainen kuluttajan aktiivisuus aktivoisi toivon mukaan maahantuojaakin parempaan tiedottamiseen.

  #211167 Ilmoita asiaton viesti
  Pekka Suuronen
  Participant
  Alkuperäinen kirjoittaja: jeh
  Taitaa kuitenki olla hyvin pitkälti sama ase kun winsun super x3?

  Sen verran ainakin on eroa, että Maxusista ei ole ainakaan alkuun saatavana puutukkista versiota ollenkaan, kun taas Winchesteristä on.

  Pitivät Maxusissa kovana argumenttina etutukin kiinnityssalpaa ja rajoitintulpan helppoa poistoa/paikalleen asettamista. Omasta mielestäni nämä ovat pikkujuttuja. Tärkeämpänä pitäisin uusittua kaasujärjestelmää, jos se toimii laajalla patruunarepertuaarilla niin kuin luvataan. Rekyyliä pitäisi myös olla huomattavasti vähemmän.

  #211168 Ilmoita asiaton viesti
  Jzk
  Member

  Winchester Super X3 on itseasiassa lähes sama ase kuin Browning Phoenix. Aseet valmistetaan samalla tehtaalla ja niissä käytetään paljon samoja osia. Winchesteriä on muutettu jenkeille mielukkaamman näköiseksi. Molempien aseiden kaasumekanismi on alunperin suunniteltu Browning Gold -malleihin.

  Tuo Maxus on kieltämättä mielenkiintoinen uutuus. Olen ollut Benellin vannoutunut käyttäjä, mutta syöttöhäiriöt ja kauhea rekyyli ovat innostaneet katsomaan muidenkin tehtaiden tekeleitä. Benelli ei ole oikein menestynyt uusimmissa testeissäkään, niin se ei ainakaan lisää mielenkiintoani italialaisvalmistajan aseisiin. Beretta Extrema 2 ei oikein tunnu sopivan itselleni, mutta Urikaa en ole vielä kokeillut. SX3 on menestynyt hyvin testeissä, niin se on hankintalistan kärjessä. Mielenkiinnolla odottelen, että pääsen ennen ensi kautta kokeilemaan Maxusia. Ensi kaudelle kyllä Benelli menee vaihtoon.

  Browning Phoenixista ja Winchester SX3 otetaan innolla käyttökokemuksia vastaan. Luulo- ja kuulopuheet voi jättää väliin.

  #211169 Ilmoita asiaton viesti
  tjl
  Member

  Onko näkynyt Maxusta missään liikkeessä?

  Olis kiva katsoa millainen on ja ehkä jos on hyvä eikä ylihinnoiteltu niin voisi olla tuleva hankinta.

  Saamamiehellä on kettun oveluus ja korpin näkö.
  #211170 Ilmoita asiaton viesti
  jjl
  Member

  Ihan hieno filminpätkä. Tais tulle idänihmeelle kova haastaja jos vaan on miehiä tässä maassa jotka ei ole perse auki. Etutukki on hieman ”ruma”, sehän on maku asia. Browning näytti taas miten ase tehdään eikä jäädä paikalleen junnaamaan. Hieno filmi läpileikkuksineen. Osa ampujista oli huonoja, haavakkoja tuli aika paljon. Onneksi ukoilla oli hyvät koirat. Hintaa voi olla, kyseessä on kuitenkin browning. Hintansa väärti, aivan varmasti.

  #211171 Ilmoita asiaton viesti
  juu
  Member

  Kannattaa melkeen laittaa tuo SX3 ennemmin, on varmasti halvempi ja käytännössä sama ase. Ainoa browningin etu taitaa olla pikapurettavuus ja saa kuljetukseen nopsasti etutukin+piipun irti.
  Eiköhän tuo browningi tule 1200-1500 eurolla lähtemään?

  #211172 Ilmoita asiaton viesti
  jjl
  Member

  Kun tolla hinnalla saa niin sehän on halpaa kuin sipuli. Tartteeko sitä haulikko kaupassa hintalappua tuijjottaa? Kyllä sen päältä päin näkee mikä maksaa ja miksi.

  #211173 Ilmoita asiaton viesti
  Etusiakas
  Member
  Alkuperäinen kirjoittaja: jjl
  Etutukki on hieman ”ruma”.

  Jaa hieman. ;) Sehän on suoraan sieltä mihin ei aurinko paista.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 85 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.