netistä tilaaminen USAsta

Home Forums Aseharrasteet netistä tilaaminen USAsta

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #162164 Ilmoita asiaton viesti
  ihmettelijä
  Member

  kokemuksia kiitos. tarkotus olisi tilata kiikaritähtäin piekkariin, hintaluokka 100-150 taalaa. kurssi kun on otollinen tuohon hommaan. oletteko mistä tilanneet eBay, cabellas jne..
  tietoa miten tulli suhtautuu tuon hintaluokan tilauksiin?
  cabellasin ja bsa malleja kattelin missä oisi parallaksi ja pika koronsäätörummut ja valmiit hokemat eri matkoille. ei oo suomessa sattunut silmään tuohon hintaluokkaan (midwaylla meleki 200e maksaa vastaavat), joten jos ei rahtikulut oo hirveät niin omilleen jää…ehkä?
  joten joku oikeasti asiasta tietävä voisi valottaa taustaa..kiitos vastauksista jo etukäteen.

  #162165 Ilmoita asiaton viesti
  Ville
  Member

  Cabelasin voit unohtaa, eivät toimita kiikareita ulkomaille. Ebaystä löytyy runsaasti kiikarikauppiaita, kannattaa hieman katsella myyjän saamia palautteita ja niiden määrää. Iso osa myyjistä on liikkeitä ja näihin luotan enemmän kuin yksityisiin. Rahtikulut osalla ihan OK tasolla, kannattaa varmistaa. Paketti voi tulla jollakin tuurilla tullin ohi, mutta ainakin itse olen joutunut tullit ja ALVit maksamaan. Silti säästöä kertyy mukavasti kotimaan hintoihin verrattuna.

  #162166 Ilmoita asiaton viesti
  ihmettelijä
  Member

  kittosta tiiosta. tuossa kaveriin olin yhteydessä joka tilasi ebaystä swarowskin. tullit ja alvit päälle ja 50 taalaa rahti ja omilleen jäi reilusti.
  tuossa minun hintaluokassa alv 22% kaikkineen kuluineen ei ole paljoa. tullia ei makseta jos se on alle 10e. kattelin tullin sivuilta niin se on yleensä muutamia prosentteja hank hinnasta joten sitä ei tule.
  pitää tuohon ebayhyn tutustua ja visakin on hankittu joten eikun kepillä koputtamaan josko sieltä tulee semmoista mitä suomesta ei saa. paljonhan ne netin kautta tavaraa tilaavat niin eiköhän tuo tulle tänne susrajallekkin samalla tavalla.

  #162169 Ilmoita asiaton viesti
  Ville
  Member

  Tullia ja ALVia ei peritä jos ne jäävät alle 10€. Ota kuitenkin huomioon, että tavaran hinnan päälle lasketaan vielä toimituskulut ja tästä koko köntästä sitten tulli ja ALV. Muistaakseni näin se menee mikäli asia kaikkien sääntöjen mukaan tullissa hoidetaan.

  #162171 Ilmoita asiaton viesti
  ihmettelijä
  Member

  jep, niin ymmärsin että koko laskusta rahteineen se lasketaan. outoa että toimituskuluistakin alv kannetaan ..mutta ei se paljoa ole loppupelissä ole. kunhan saan tavaran niin laitan sitten kustannuslaskelmaa tähän.

  #162172 Ilmoita asiaton viesti
  Miku
  Member

  Mitäs olisiko järkeä lähteä tilaamaan ebaystä robosorsaa? Kun sen näyttäisi sieltä saavan paljon halvemmalla kuin suomesta. Paljonko siis tulee yhteensä hintaa kun pelkkä värkki maksaa 40 dollaria??

  #162173 Ilmoita asiaton viesti
  Ville
  Member

  Paha tuosta on mitään eksaktia sanoa, riippuu täysin mitä toimituskulut ovat. Kannattaa tarkistaa ne myyjältä ennen tilausta. En tiedä mitä tuollainen robosorsa painaa. Hinnaksi tulee (robosorsa+toimituskulut)*tulli*ALV (tulli ja ALV muodossa 1,xx). Mikäli tulli jää alle 10€ niin sitä ei peritä, samoin ALV:n kanssa. Näin siis periaatteessa.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.