Mistä saa halvalla hyvän perhosetin?

Home Forums Perhokalastusvälineet Mistä saa halvalla hyvän perhosetin?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • #67112 Ilmoita asiaton viesti

  Tietääkö joku mistä saa halvalla kohtuullisen hyvän perhosetin? Oon vasta-aloittelija ja haluaisin oppia perhostamaan :D:.:.D.D.D.D:D.

  #67142 Ilmoita asiaton viesti
  kalamaisteri
  Member

  Joo jos kehtaat mennä tonne perhokolmioon niin siellä ihan alhaalla lukee valmiit perhonteko setit niin siinä on 59euroo. ja siihen tulee karvaa kaikki työkalut häkilää yms… minä itte aijon ostaa sellasen tässä lähiaikoina kun toi perhokalastus on alkanut innostaa niin vietävästi että on pakko kokeilla no mut on mulla kuitenkin 100euron vapa ja kela jotain 50euroo eikä oo mitään valittamista että oon tyytyväinen ja ovat myös hintansa väärttejä että käy ihmeessä perhokolmiosta kattelee niin sieltä voit jotain rihkamaa löytää

  #67145 Ilmoita asiaton viesti
  vänee
  Member

  perhokolmiossa on nyt hyvä setti(179€) kai tullee mulle semmonen setti

  on halpa…

  #67176 Ilmoita asiaton viesti
  elmokoppis
  Member

  minimanista saa 40 eurolla!

  #67194 Ilmoita asiaton viesti
  esatapio
  Member

  Katselisit huuto.netistä

  #67196 Ilmoita asiaton viesti
  kalamies92
  Member

  rialinnasta saa hyviä settejä–>

  Tuomas
  #67227 Ilmoita asiaton viesti
  Uolevi
  Member

  Kuules…ei kannata ostaa mitään halppis perhokalastussettiä! Niillä menee vaan into koko harrastukseen. Jos olet aloittamassa perhokalastuksen, niin osta kunnollinen setti kerralla! Jos ostaa jonkun halvan ja p***an se hajoaaa helposti ja joudut pian ostamaan uuden. Ja todellakin Rialinnassa on asiansa osaavat myyjät joten sieltä voisit jotain settiä kysellä. Ja tietenkin riippuu että minkälaiseen kalastukseen olet välineitä ostamassa. Jos tarkoitat normaalia ”kevyttä” joki- ja järvikalastusta niin #5/6 luokan välineet ajavat asian todella hyvin.

  #67261 Ilmoita asiaton viesti
  TV
  Member
  #67263 Ilmoita asiaton viesti
  Shimano91
  Member

  Motonetista ostin 39 euron aloittelijoiden perhosetin ja olen ollut ihan tyytyväinen. Ainoana miinuksena on, että joudut itse laittamaan siimat, mutta ohjeet tulevat pakkauksen mukana.

  #67265 Ilmoita asiaton viesti
  trutta
  Member

  Vapa+kela+siima seteistä Greys ja Vision tarjoavat ihan hyviä paketteja. Katso vaikka http://www.perhokulma.fi

  #67267 Ilmoita asiaton viesti
  Juha
  Member

  Älä laita rahojasi halparojuun, kadut takuuvarmasti. Visionilta ja Loopilta ainakin löytyy laadukkaita, n. 189 euron paketteja joissa on kaikki tarvittava, perhoja lukuunottamatta valmiina. Itselläni on Visionin Attack #6 setti enkä moitittavaa ole löytänyt miltään osalta.

  Myös Loopin vastaavaa kokeilleena uskallan suositella sitäkin, käy hypistelemässä ja testailemassa kalastustarvikeliikkeessä mikä omaan kouran tuntuu mukavalta. Kauppias neuvoo kyllä, kysele arkailematta kaikenlaista mikä askarruttaa.

  #67287 Ilmoita asiaton viesti
  SvN
  Member
  Alkuperäinen kirjoittaja: Shimano91
  Motonetista ostin 39 euron aloittelijoiden perhosetin ja olen ollut ihan tyytyväinen. Ainoana miinuksena on, että joudut itse laittamaan siimat, mutta ohjeet tulevat pakkauksen mukana.

  Tuleeko siima mukana

  #67290 Ilmoita asiaton viesti
  SvN
  Member

  Tuleeko siimat mukana?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.