Airsoft

Home Forums Ilma-aseet Airsoft

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 137 total)
 • Author
  Posts
 • #101390 Ilmoita asiaton viesti
  Softaaja
  Member

  Onko Airsoft teidän mielestä sota/asehullujen typerää leikkimistä vai ihan hyödyllinen nyky nuorille?

  Omasta mielestäni tämä harrastus on ihan hyvä,sillä siinä pitää taktikoida ja miettiä missä/mistä ”viholliset” menevät ja mitä itse tekee ettei joudu ”eliminoiduksi”.

  Mielipiteitä kiitos!

  #101391 Ilmoita asiaton viesti
  Renttu
  Member

  Hyvä harrastus se on. Pysyvätpä pojat pois pahanteosta. Minun nuorempi jäpikkä harrastaa ja hauskaa kuulemma on.

  Säleet lenteli, kun Baikkali räjähti…
  #101392 Ilmoita asiaton viesti
  Softaaja
  Member

  Niin ja tuosta edellisestä jäi,Softausta harrastettaessa saa uusia kavereita ja pääsee matkaamaan ympäri suomea näihin Skenario peleihin jotka jäljittelevät oikeita tapahtumia esim.2.maailmansota ja muut tällaiset.

  #101397 Ilmoita asiaton viesti

  Entäpä sotaleikkien negatiivinen näkyvyys? Miten se vaikuttaa haitallisesti urheiluammunnan ja metsästyksen imagoon? Entä järjestyslain 10 § 3 mom.? Onko mahdollista matkustaa ympäri Suomea vaikka nähtävyyksien perässä, tarvitaanko siihen softausta? Toisen maailmansodan jäljittely? Hyi hitto! (Seppo Räty)

  #101398 Ilmoita asiaton viesti
  Softaaja
  Member

  Empä nyt yhtäkkiä tiedä miten softaus vaikuttaisi urheiluammunnan ja metsästyksen imagoon,harrastan itsekkin näitä kaikkia.Enkä tarkoittanut suomen kiertelyä että siihen tarvittaisiin jotain erityistä vaan lähinnä sitä että sellaisetkin jotka eivät muuten pääse kiertelemään,eli he tavallaan voivat käyttää tätä harrastusta hyödyksi ja pääsevät sen avulla näkemään sellaista mitä eivät muuten voi.

  #101399 Ilmoita asiaton viesti
  Renttu
  Member

  Kyl meijän sälli ammuskelee maalitauluunkin.

  Sä toisinajattelija olet vaan kateellinen http://deephousepage.com/smilies/itsokay.gif

  Säleet lenteli, kun Baikkali räjähti…
  #101401 Ilmoita asiaton viesti
  Softaaja
  Member

  Tosin näiden ”sotaleikkien”negatiivinen näkyvyys näkyy vain nuoremmissa henkilöissä joita me vanhemmat harrastajat koitamme parhaamme mukaan valistaa,etteivät harrastaisi softausta keskellä kaupunkia,yleisillä paikoilla tai jopa rivitalojen pihoilla.
  Tiedän itsekkin pari nuorempaa joille iskä ja äiti osti hienot aseet joilla he ampuvat toisiaan tien toiseltapuolelta toiselle puolelle,eivätkä varo sivullisia ihmisiä ollenkaan(itse jouduin näiden uhriksi ja soitin poliisit ja senjäleen he eivät pihalla ole ammuskelleet)

  #101403 Ilmoita asiaton viesti

  Kateellinen? Softaajille? My ass!!!

  #101406 Ilmoita asiaton viesti
  Renttu
  Member

  ….. Ei saa härnätä….

  Säleet lenteli, kun Baikkali räjähti…
  #101408 Ilmoita asiaton viesti
  Jönö
  Member

  Itse harrastin softausta mutta into meni ja rahaakin paloi perkeleesti… Kun myin kaiken softaukseen liittyvän pois sain rahaa kasaan 500€. Ne ja hieman lisärahaa tuohon niin haulikon sain ostettua.
  Onhan se huono juttu että pitää jäljitellä sotaa mutta mielummin noin kuulapyssyillä paukuttelemalla ja metikössä juoksentelemalla, kuin tietokoneella koko päivän pelaten paljon väkivaltaisempia sotapelejä.

  Taivas välähti ja tanner tärähti kun mehto pyrähti!
  #101410 Ilmoita asiaton viesti
  : )
  Member

  Eikös tuo softaus ole justis sun ikäisten kavereiden laji? Eikös harrastajat ole 10-16v kavereita valtaosa? Kuinka sulla lopahti noin äkkiä?

  #101413 Ilmoita asiaton viesti
  Softaaja
  Member

  Ei softaus ole vain 10-16-vuotiaiden laji,kokkolassakin on yks porukka jossa suurin osa on armeijjan käyneitä ja vanhin taisi olla 30v.Itse aloitin 13v ikäisenä ja olen nyt 16v,mukavat 3vuotta takana,enkä ole ajatellutkaan lopettamista vaikka opiskelu alkaa ja vieläpä 300km päästä kotoa.Niin ja nämä kokkolalaiset on alottanu ylä-aste ikäisinä.

  #101415 Ilmoita asiaton viesti
  Jönö
  Member

  No ei se olekkaan vain 10-16 vuotiaiden harrastus, mutta valtaosa softaajista on mopokortti-iän likellä molemmin puolin… on niitä yli 30v softaajia mutta niitä on jo harvemmin kuin vaikka 20v softaajia. ite kerkesin 4 vuotta harrastamaan ku joksus 10 vuotiaana alotin. Mutta tuskin on softaajia jotka ovat jo 40v täyttäneet tai ainakaan 50 ylöspäin ei taatusti ole. Nuorien hommaa…

  Taivas välähti ja tanner tärähti kun mehto pyrähti!
  #101418 Ilmoita asiaton viesti
  softari
  Member

  softaus on harrastus niin kuin muutkin siinä juostaa ja taktikoidaan mutta ne pikku lapset jotka ammuskelee kaduilla pilaa lajin imagon kaikki vihaa airsoftausta koska he luulevat että se on kadulla ammuskelua eikä monikaan niistä kakaroista ammuskelisi kaduilla jos olisi enemmän softaus paikkoja jossain vaiheessa helsingissä oli 3000 softaajaa ja kolme virallista paikkaa että repikää siitä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  #101421 Ilmoita asiaton viesti
  Jönö
  Member

  Juu sillon kun harrastin niin ei meilläkään ollu ku pari paikkaa mutta niillä pärjäs jotenkin…

  Taivas välähti ja tanner tärähti kun mehto pyrähti!
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 137 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.