lupa asioita

Home Forums Aseharrasteet lupa asioita

This topic contains 5 replies, has 5 voices, and was last updated by  tyhmä 24.04.2007 at 24.4.2007 20:44.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #189962 Ilmoita asiaton viesti

  tyhmä
  Member

  olen hankkimassa kiväärin ja mietin tässä että onkohan paljon vaikeampaa saada lupa 308win:niin kuin 223remiin eli mahtaako saada luvat saamatta jos kirjoittaa hakemukseen 308 win 223 remin sijasta?
  miten on tällä palstalla käyvien laita millaisilla peusteilla olette luvat saaneet piekkariin on jo lupa mutta mahtaako kivääriin saada luvan mikäli ei kuulu seuraan(ammunta,metsästys)? kuuluvatko kaikki tämän palstan käyttäjät johonkin seuraan vai oletteko saaneet luvat ilman seuraan kuulumista täällä etelä suomessa on nimittäin täysin perseestä kun seuroihin ei oteta uusia jäseniä.

  #189963 Ilmoita asiaton viesti

  Vekkuli
  Member

  Tuo on minuakiin harmittanu kun eivät kaikki seurat ota nuoria jäsenes.Ja sitten ovat itkemässä että seurat ukkoutuu eikä ole nuoria tulossa seuraan.Kirjoita sen aseen calinperi minkä aidot ostaa niin menee vähän helpomin läpi se ja perustelut mihin tarkoitukseen.:)Ainiin jäi sanomatta että iste olen metsästysseurassa jäsen eikä ollu mitään vaikeuksia päästä seuraan.Pahalta näytää etelä-suomessa tuo seurojen ukkoutumien no itsepä tietäävät mitä tekeevät.

  #189965 Ilmoita asiaton viesti

  Helheim
  Member

  En usko että vaikuttaa luvansaantiin jos laitat kaliiperikohtaan .308Win,
  katsovat enemmän sitä että mikä toimintaperiaate (itselataava kertatuli, sarjatuli jne…) Ja tuohon seurojen ukkoutumiseen sanon senverran että kun 15 vuotta jaksatte odottaa niin ongelma on mullan alla.

  #189967 Ilmoita asiaton viesti

  aj
  Member

  niin. pohjois-karjalassa seurat ukkoutuu siksi kun ei ole nuoria metsästyksen harrastajia.

  #189968 Ilmoita asiaton viesti

  Aficionado
  Member

  Ensin tulee tarve aseeseen ts. käyttötarkoitus. Käyttötarkoitus rajaa kaliberivalintaa. Mikäli viranomainen katsoo, että hakijan käyttötarkoitus on perusteltu, hankkimisluvan kyllä saa kaliberille kuin kaliberille.
  Perusteluihin kirjoitat todellisen syyn aseen hankkimiselle. Ei sitä pidä keksiä tai kysellä muilta, mitä muut ovat siihen kirjoittaneet. SINÄ olet hakemassa lupaa ITSELLESI, omaan PERUSTELTUUN käyttötarkoitukseen!

  #189970 Ilmoita asiaton viesti

  tyhmä
  Member

  perusteluita kyllä on mutta kysyinkin tässä nyt että pitääkjöhän kuulua johonkin seuraan että uskovat perustelut oikeiksi

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.