OLISIKO AIHETTA K18

Home Forums Aseharrasteet OLISIKO AIHETTA K18

This topic contains 24 replies, has 17 voices, and was last updated by  henkka 17.05.2007 at 17.5.2007 18:32.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
 • Author
  Posts
 • #176690 Ilmoita asiaton viesti

  monta
  Member

  Tähän listaan nimimerkki ja lyhyt mielipide. Olisiko aihetta jollain keinoin perustaa foorumi jossa olisi otsikon mukainen ikäraja?

  #176691 Ilmoita asiaton viesti

  yks vaa
  Member

  miun mielestä ei koska täällää olevat nuoret todenäkösesti etsii jotain tietoa johonkin metsästys aiheisiin ei tänne varmaan tule kirjoittelemaan sillaiset nuoret jota ei metsästys ja kalastus kiinnosta pätkääkään onha se hyvä että on nuoriakin joita metsästys kiinnostaa

  #176692 Ilmoita asiaton viesti

  Jönö
  Member

  Minkä takia pitäisi asettaa joku k18 ikäraja? Ikärasismi ei mielestäni kuulu ollenkaan tänne eikä mihinkään muuallekkaan! Kumma juttu kun aina nuo ”vanhemmat henkilöt” haluavat sulkea nuoret pois kaikesta! Ei ihme jos metsästys harrastus on laantumassa kun nuoria henkilöitä ei oteta jäseniksi seuraan vain ja ainoastaan sen takia että vanhat jääräpäät sitä vastustaa! Ja niinkuin ”yks vaan” mainitsi, niin nuoret tulevat tänne keräämään tietoa metsästyksestä tai kysymään neuvoa jostakin siihen liittyvästä ja sinä haluat sulkea nuorilta pois tämän mahdollisuuden??? AJATTELE VÄHÄN! Ei ole mitään aihetta perustaa k18 foorumia! Unohda koko juttu!

  Taivas välähti ja tanner tärähti kun mehto pyrähti!
  #176694 Ilmoita asiaton viesti

  mike91
  Member

  minusta ei mitään ideaa asettaa ikärajaa, en näe siinä mitään järkeä koska on mahdotonta valvoa ettei alaikäiset pääse foorumille.
  Älähän jönö heti vedä hernettä nenään, ihan asiallinen kysymyshän tuo oli, ei siitä tarvii heti ruveta räyhäämään

  #176695 Ilmoita asiaton viesti

  ?
  Member

  Pitäisi olla 2 eri foorumia, kaikille ilman ikärajaa ja toinen k18 jossa sitten puhuttaisiin tärkeemmät asiat jota kaikki kuitenkin voisi lukea mutta ei ottaa kantaa. Vähäsen niinkun äänioikeus.

  #176696 Ilmoita asiaton viesti

  Jönö
  Member

  Asiallinen? Empä tiedä… Miksi, siis miksi pitäisi vetää joku k18 raja eräaiheiselle foorumille???

  Taivas välähti ja tanner tärähti kun mehto pyrähti!
  #176697 Ilmoita asiaton viesti

  mike91
  Member
  Alkuperäinen kirjoittaja: ?
  Pitäisi olla 2 eri foorumia, kaikille ilman ikärajaa ja toinen k18 jossa sitten puhuttaisiin tärkeemmät asiat jota kaikki kuitenkin voisi lukea mutta ei ottaa kantaa. Vähäsen niinkun äänioikeus.

  ….sitä vois valvoa ettei alle 18 vuotiaat voi kirjotella sinne mitään

  #176698 Ilmoita asiaton viesti

  Vekkuli
  Member

  Vainiin!No voin sanoa että sen jälkeen ei nuoret kyselle kokenilta neuvoa jos ikäraja laitetaan.:)Ja itse olen yli 18 vuotias niin ymmärän senverran nuorempia jotka tahtoo edes jonkun moisen vastauksen.Ja voinpa sanoa viellä sen että sen jälkeen ei nuoria kiinosta koko metsästys jos joku ikäraja tulis.

  #176699 Ilmoita asiaton viesti

  Aika naurettava tuo k18. Ja sitä ei pystyisi millään vahtimaankaan. Pitäisi tarkistaa suunnilleen poliisilta kaikki tiedot. Nykyään on niin helppo netissä väärentää ikänsä. Ja minä ainakin olen täältä saanut hyviä toimivia neuvoja ja paljon niitä. Kiitos siitä vanhemmille ja nuoremmille.

  Kiekko hajosi, kun Baikkali paukahti… :) :)
  #176701 Ilmoita asiaton viesti

  Vekkuli
  Member

  Ole hyvä vaan jos olen josain auttanu sinua!

  #176702 Ilmoita asiaton viesti

  kyllä
  Member

  kyllä

  #176703 Ilmoita asiaton viesti

  Helheim
  Member

  Vähän luulen että viestiketjun avaaja on juuri täyttänyt 18 vuotta…

  #176704 Ilmoita asiaton viesti

  Vekkuli
  Member

  Niin minustakiin tuntuu.Ei ole ihmekään että ei nuoria kiinosta kohta metsästys yhtään ja seurat senikun ukkoutuu jos tämä menee siihen ettei täälä voi antaa nuremille vinkkiä metsästyksen saloihin.Ja voin sanoa että viime vuona pupua autoin oman kokemusten mukaan ja kuin kävi sillä on tällä hetkellä metsästyskortti taskussa ja voin sanoa että tällä vanhemalla ijällä vaikka en olekaan kun kohta 29 vuoden ikänen niin tuntuu tuosi hyvältä anutaa nuorempaa metsästäjän tutkintoa ajatellen ja vähän monessa muusakiin.:)Ja voin kyllä sanoa että jos pupu lukee tän niin voi olla kiitollinen siitä että autoin sitä parhaani mukaan.:)Joten autetaan nuorempia vaikka olis ikä 6 vuotta parhaame mukaan eikä aleta olla auttamatta heitä!Tällä tavalla jää sitten hyvä mielli kummalekiin siitä kun kokeeneemat antaa parhaan mukaan vinkkiä eikä sitten tarvii sanoa ettei nuoria kiinosta metsästys.:)Joten ei ikä rajaa.

  #176706 Ilmoita asiaton viesti

  uittuuntunut
  Member

  Eipä näitä keskusteluja kauan viitti seurata jos kommetentit on luokkaa ”ei , joo, kyllä se näin o” plus vastaavaa.Miettikää mitä teillä on asiaa ennen kuin kirjoitatte, tai yleensä edes miettikää jotain.

  #176707 Ilmoita asiaton viesti

  Renttu
  Member

  .. jos kirjoittelijat opettelisivat kirjoittamaan edes

  ymmärrettävää

  Suomea.. Minua rasittaa arvailla mitä kukin tarkoittaa sanomisillaan. Välillä tuntuu siltä, että innokkaimpien näppiksissä on jokin vika. En tähän kieliopin raiskaamiseen muuta selitystä keksi. K-18 rajoitus on täysin absurdi ajatuksenakin, kun

  lähes

  kolmikymppiset latelee puutaheinää, josta ei saa selvää, tai horina saa monta merkitystä.

  K –

  8

  saa kannatusta. Pieni

  klikki

  paheksuu toisten kirjoituksia porukalla, vaikka ei asiasta tiedä hölkäsen pöläystäkään. Kuten Uittuuntunut kirjoitti *Eipä näitä keskusteluja kauan viitti seurata jos kommetentit on luokkaa ”ei , joo, kyllä se näin o” plus vastaavaa.Miettikää mitä teillä on asiaa ennen kuin kirjoitatte, tai yleensä edes miettikää jotain.*

  Renttu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)

You must be logged in to reply to this topic.