spinfluga kalastus

Home Forums Perhokalastusvälineet spinfluga kalastus

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #64517 Ilmoita asiaton viesti
  kalastelija
  Member

  minkälaista on spinfluga kalastus ku en satu tieämään :ashamed:

  #64520 Ilmoita asiaton viesti
  jusa
  Member

  miks käytetään tommosta termiä kun spinfluga ja spinflugamenetelmällä kalastaminen? juuri kukaan ei tiedä mitä moinen hienous tarkoittaa! jospa tuiskunen ja muut ERÄssä lopettais hienostelun ja puhuis silkkaa suomea niin että kyseessä on heitto painon kanssa! ei yhtään sen hienompaa !!

  #64537 Ilmoita asiaton viesti
  jjannee–
  Member

  nii, mikä se on oikeesti kun kattelin lohivapaa ja 1 löyty mut siin on että sopii hyvin myös spin fluga kalastukseen mut eiks se oo pelkälle perho-hommalle se spin fluga ?

  #64540 Ilmoita asiaton viesti
  –heggu–
  Member

  ..on kalastustapa jossa pääsiiman sivutapsiin sidotun heittopuntin avulla heitetään esim. putkiperhoja, jigiä, pieniä vaappuja ym. jotka ovat liian kevyitä ja pieniä heitettäväksi tarpeksi pitkälle ja upotakseen tarpeeksi syvälle.
  Paljon käytetty menetelmä isoilla vuolasvirtaisilla joilla, esim. kymijoki, punttien painosta ja mahdollisista pohjakosketuksista johtuen välineet saavat olla kohtuullisen raskaat, mikä selittää myös tuon lohivavassa näkemäsi merkinnän.. kun vaivautuisi käyttämään muuan nimeltämainitsematonta hakukonetta, niin olisi tämä, ja paljon tarkempaa tietoa löytynyt nopeammin ja helpommin..

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.