Naiset mukaan kalastuksen pariin

Home Forums Palaute & Erän sisältö Naiset mukaan kalastuksen pariin

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #82025 Ilmoita asiaton viesti
  Jussi 240669
  Member

  Hyvään parisuhteeseen kuuluu, jotta otetaan se vaimokin mukaan kalareissuille, jotta näkee ja kokee kalastuksen aidoimmillaan.

  #82027 Ilmoita asiaton viesti
  Jukka
  Member

  Joo, hyvä olisi naisimmeistenkin kokea kalastus ja luonto parhaimmillaan (tai pahimmillaan). Minun vaimo tuli aina ennen mielellään mukaan, kun lähdin kalareissuille. Viime vuosina ei tuo homma häntä enää pahemmin ole kiinnostanut, paitsi kesälomilla mökkijärvellä. Vetäisi meille muille ikään kuin malliksi viime kesän kookkaimman hauen ja vieläpä ensi heitolla! Oli näköjään ”taito ja tuntuma” vielä tallella :)

  Tyttäretkin kalastavat mielellään ja tekevät sitä luultavasti tulevaisuudessakin. Hieno harrastus antaa kaikille hienoja hetkiä ja kokemuksia niin kalastuksen kuin luonnonkin puolesta ja siitähän koko hommassa onkin kyse. Ei ihan elämän tarkoitus, mutta varsin mukava lisämauste ihmisen elämään.

  #82039 Ilmoita asiaton viesti
  Jussi 240669
  Member

  Minulle on käynyt samalla tavalla usein, jotta vaimoni on saanut paremman kalasaaliin yhteisillä kalareissuilla. Sekö syö miestä. Nyttemmin kun perheeseen on tullut perheenlisäystä hän on jättänyt kalastuksen vähemmälle. Mahdollisesti kun poikamme kasvaa isommaksi niin kalastus lisääntyy perheen parissa. Papat ovat kyllä innolla opettamassa pojalle kalastus niinkuin metsästyksen jaloa taitoa. :whistle:

  #82046 Ilmoita asiaton viesti
  Jukka
  Member

  Meillä poika innostui varsin myöhään kalastuksesta. Nyt 14 v. poika sai kalakärpäsen pureman vasta noin 11-vuotiaana, mutta onkin sen jälkeen ollut järvellä kesälomien jokaisena päivä. Itse aloin kalastuksen jo n. 3-4 vuotiaana, joten moneen kertaan ihmettelin pojan ”myöhäisherännäisyyttä” :)

  Nuorin tytär, 9 v., sai viime kesänä n. 1,5 kilon kuhan ja oli siitä tosi innoissaan. Sen jälkeen piti joka ilta lähteä uistinta vetämään. Mikäs siinä, mukavaa puuhaahan se oli. Vaimokin oli tyytyväinen saaliiseen, varsinkin kun hänen ei sitä tarvinnut perata :p

  #82051 Ilmoita asiaton viesti
  mämies
  Member

  Jaahas, eihän siinä mitään että naisia kulkee kalalla ja mettällä, se on hyvä harrastus sukupuoleen katsomatta. Mutta minähän en vaimoa ota ongelle enkä mettälle mukaan. Pitäähän sitä saada olla muijasta rauhassa(ja toisinpäin), jossain muuallaki kun töissä..

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.