Järvikalastus

Home Forums Palaute & Erän sisältö Järvikalastus

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #81341 Ilmoita asiaton viesti
  Affen
  Member

  Jotenkin tuntuu siltä,että ta vallisen tallaajan kalapaikat,kuten järvet ja joet ovat jääneet lapsipuolen asemaan.Jos karsitaan pois kalastusjutut merellä ja istaripaikoissa,niin eipä paljon jää jäljelle.Kuitenkin meitä sisävesikalastajia lienee ainakin vasikkahaallinen. :( Liekö kustannuskysymys,vai eikö aihealue ole ”mediaseksikäs”? :'(

  #81343 Ilmoita asiaton viesti

  ERÄ-lehdellä on 350.000 säännöllistä lukijaa. Kun lähdemme ohjaamaan heitä melko rajalliseen kalastuskohteeseen, kuten esim. jollekin järvelle tai jokiosuudelle, paikalliset kalastajat ja asukkaat saavat siitä raivarin.

  Siksi olemme keskittyneet kalapaikkaesittelyissämme yksinkertaisesti ns. ”kaupallisiin” kohteisiin, joita ovat yleensä korttikosket, istarilammet ja saaristossa tai Ahvenanmaalla sijaitsevat mökkikylät. Niissä uudetkin kalastajat toivotetaan aina tervetulleiksi. Muita kaupallisia kalastuskohteita lohijokia lukuunottamatta Suomessa ei juuri ole tarjolla, mikä ei suinkaan ole lehden vika.

  Mitä taas tulee meri-, joki- ja järvikalastuksen suhteeseen lehden muussa kalastussisällössä, niin en ainakaan itse pidä sitä räikeästi merivoittoisena. ERÄn kalastusavustajista valtaosa asuu sisämaassa (Tuiskunen, Manninen, Jussila, Räisänen, Kanerva jne), joten enimmäkseen he kalastavat makeassa vedessä.

  Seppo Suuronen
  pt/ERÄ

  #81347 Ilmoita asiaton viesti
  affen
  Member

  Kun näin esitit asian,nin täytynee hyväksyä,vaikkakin kirvelevin sydämin.Voit nukkua yösi rauhassa,en aio peruuttaa tilausta.Visioin kotijärvelleni ne 349998 vavanheiluttajaa,(1 sairaalassa ja kahdella häät)niin kylmät väreet kipittivät pitkin selkäpiitäni.
  Pysykää vain kaupallisissa kohteissa. Kiitos…..!

  #81353 Ilmoita asiaton viesti
  affen
  Member

  Matematiikka ei ole koskaan ollut vahvimpia puoliani. :ashamed:

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.