Erätukun perhosetit

Home Forums Perhokalastusvälineet Erätukun perhosetit

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #68494 Ilmoita asiaton viesti
  A-Mies
  Participant

  Olen monen muun tavoin harkitsemassa perhostelun aloittamista. Kyselyihin sopivasta setista on vastauksia yhtä monta kuin on vastaajaakin. Toiset haukkuvat kaikkia alle 300 euron paketteja ja toiset sanovat, että niilläkin pärjää. Tämänkin palstan kirjoitukset ovat vähän saman suuntaisia.

  Nyt perhokalastussettejä saa Erätukustakin. Onko kellään kokemuksia niistä? Siis tarkoitan aivan omia kokemuksia. Mitään ”Erätukku on aina paskaa” kirjoituksia en kaipaa. Merkki on Angler ja hinnat vaihtelevat 49,90 – 99,90 euron välillä. Omat kokemukseni Erätukun tuotteista ovat tähän asti olleet vain hyviä.

  #68498 Ilmoita asiaton viesti
  Member

  Ei ole omakohtaista kokemusta. Mainoskuvasta syntyi mielikuva, että kela on ainakin aika ankea, mutta mistäs tuota tietää. Myyjän (Erätukku) asiantuntemusta ei mairittele se, että he ilmoittavat mainoksessa (pohjasiiman lisäksi) heittosiiman olevan 20 paunan siimaa, muita tietoja ei ollut…

  #68500 Ilmoita asiaton viesti
  Member

  Ainiin, olihan siellä siiman pituus. Siima on varsin lyhyt (19 m), mutta riittänee aloittelijalle. Verkkosivuilla ilmoitetaan siiman olevan kelluva.

  Jos kokeilet, niin laita kokemuksia tänne.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.