Kala19 palkinnot

Kala19-kilpailun pääpalkintona on Buster Mini, jonka kaveriksi tulee Yamaha M12 -sähköperämoottori.

Pyydystä kala – voita Buster Mini ja Yamaha M12 -sähköperämoottori

 

Kala19 -kilpailun pääpalkintona on paketti, joka on hiljainen, ympäristöystävällinen ja kestävä. Kaikkien saalisilmoitusten kesken arvotaan vuoden lopussa Buster Mini ja Yamaha M12-sähköperämoottori.

Palkintoa voi tavoitella vain yhdellä tavalla eli ilmoittamalla vuoden 2019 aikana pyydystetyt kalat Erän verkkosivuilla. Palkinto arvotaan tammikuussa 2020.

Ykköspalkintona kilpailussa on Buster Mini, alumiininen pienvene, jota voi soutaa tai kuljettaa koneella. Uppoamattomana veneenä Mini on turvallinen myös kokemattoman kuljettajan käsissä.

Mini sopii mökkiveneeksi, kalaveneeksi tai pienimuotoisiin kuljetuksiin. Sadevedestä ei tarvitse huolehtia, sillä vesi huilaa veneestä pois myös ajon aikana Easy Bail -tyhjennysventtiilin kautta.

Mini on Buster-perheen ainoa soutamista varten suunniteltu malli, joten se liikkuu mainiosti myös airojen voimalla.

Busterin kaveriksi tulee sähköperämoottori, Yamaha M12, joka on varustettu kestomagneettimoottorilla ja komposiittiakselilla. Valmistajan mukaan nämä takaavat, että kone on kestävä, eikä se taivu, murru tai ruostu normaalissa käytössä.

Suomessa valmistetusta veneestä saa lisää tietoa valmistajan sivuilta buster.fi.  Yamahasta ja sen koneista tietoa löytyy osoitteesta yamaha-motor.eu.

Buster Mini

Buster Miniin voi kiinnittää 2-8 hp perämoottorin. Palkintopaketissa on mukana sähköinen Yamaha M12.

Kevyt kantaa

Buster Miniin mahtuu kolme matkustajaa ja sen kantavuus on 285 kiloa. Veneen paino ilman moottoria on 104 kiloa, ja valmistajan mukaan ”Mini on kevyt kantaa vedestä maalle”. Ainakin, jos kantajia on kaksi.

Mini on 3,88 metriä pitkä ja 1,49 metriä leveä, joten kovin isoa säilytystilaa veneelle ei tarvita. Valmistajan mukaan talvisäilytykseen riittää, että vene käännetään rantapuun alle ja otetaan käyttöön seuraavana kesänä, kun lumi sulaa. Huolloksi riittää vesipesu.

Valmistajan lupaa, että Minin perään voi kytkeä joko sähkö- tai polttomoottorin. Moottorisuositus on 2–8 hp.

Palkintopakettiin kuuluva Yamaha M12 -sähköperämoottori painaa seitsemän kiloa ja sen staattinen työntövoima on 13,6 kiloa, virrankulutus 30 ampeeeria ja käyttöjännite 12 volttia. Kahvaohjatun moottorin nopeutta voi säätää portaattomasti.

Palkinnon arvo eli valmistajan ilmoittama suositushinta on 2 989 euroa (Buster Mini + Yamaha M12).

Muista vuoden aikana mahdollisesti jaettavista palkinnoista ilmoittelemme erikseen!

Ja huomio, pistäkää saalisilmoituksen kylkeen sellainen sähköpostiosoite, joka toimii ja jota käytätte eniten. Toimimattoman sähköpostin kautta ei oikein voi ilmoittaa mahdollisista voitoista.

Kala19-kilpailun säännöt

Ilmoita kalasi kilpailuun!