Kala17 säännöt ja palkinnot

Wingfish on kalastukseen suunniteltu SUP-lauta, jonka valmistaja on nimittänyt myös monitoimikajakiksi. Wingfish on palkittu vuoden 2016 tuotteena Korean kansainvälisillä venemessuilla.

Erän järjestämään Kala17 -kilpailuun voi osallistua kuka tahansa ja millä kalalla tahansa! Arvontaan voi osallistua myös pelkällä sähköpostilla. Lisäksi oikein suuret saaliit kannattaa ilmoittaa Suomen Suurin Kala -kilpailuun.

 

Kaikkien Kala17-saalisilmoitusten kesken arvotaan vuoden lopussa SUP-lautojen uutta tuotekehittelyä edustava Wingfish, jonka arvo on maahantuoja Bear & Waterilla on 1 499 euroa.

KXonen valmistama Wingfish on monitoimikajakki, joka on valittu vuoden tuotteeksi Korean kansainvälisillä venemessuilla 2016. Wingfish ei ole kuitenkaan kajakki, vaan ilmatäytteinen SUP-lauta, jota yleensä melotaan.

Kun Wingfishin ponttoonit kiinnittää yläasentoon, lautaa on helppo soutaa selin menosuuntaan.

Kun Wingfishin ponttoonit kiinnittää yläasentoon, lautaa on helppo soutaa selin menosuuntaan.

Wingfishiä on mahdollista meloa, mutta sitä voi myös soutaa. Ja tämän lisäksi se sopii kalastukseen. Wingfishiä on tasapainotettu kahdella takana olevalla sivuponttoonilla, minkä ansiosta laudan päälle pystyy olemaan kaksi aikuista miestä kalastusvehkeiden kanssa.

Siivekkeet voi lukita siirtymien aikana ylös, jolloin laite siirtyy kevyemmin paikasta toiseen. Siirtymät voi tehdä istuimella, joka kääntyy 360 astetta eli mahdollistaa joko soutamisen tai melomisen.

Jos liikkuminen pitää tehdä vauhdikkaammin, lautaan voi tarvittaessa kiinnittää sähköperämoottorin. Samalla voi vaikka uistella, sillä kannella on paikka kahdelle vapatelineelle. Heittokalastajan tukena Wingfishin takaosassa on turvakaari, johon voi nojata.

Wingfish – tuotetiedot:
Pituus: 3,40 m
Leveys: 160/78 cm
Paino: 20 kg
Kapasiteetti: 2 aikuista

 

 

Wingfish kannattalee ponttoonien ansiosta tukevasti kahta aikuista miestä.

Wingfish kannattalee ponttoonien ansiosta tukevasti kahta aikuista miestä.

Osallistu sähköpostilla

Kala17 -kilpailuun voit osallistua yksinkertaisesti jättämällä sähköpostiosoitteesi tällä lomakkeella. Kaikki vuoden 2017 aikana annetut sähköpostiosoitteet ovat mukana pääpalkinnon arvonnassa.

Vuoden aikana Kala17 -kilpailun osana voidaan järjestää erilaisia arvontaan perustuvia kausikilpailuja, joihin voi osallistua jättämällä saalisilmoituksen. Jokaiseen saalisilmoitukseen merkitty sähköpostiosoite osallistuu myös pääpalkinnon arvontaan.

Pääyhteistyökumppanimme Kala17-kokonaisuudessa on Motonet.

 

Toimi näin

1. Lähde kalaan.
2. Punnitse ja/tai mittaa saaliisi.
3. Ota kalasta kuva.
4. Täytä saalisilmoituslomake. Lomakkeen täyttäminen ei edellytä käyttäjätunnuksen luomista palveluun, mutta tunnuksen avulla kaikki ilmoittamasi kalat kertyvät omaan kalapäiväkirjaasi.

PS. Katso videolta, miten Wingfish kootaan ja sen eri osat kiinnitetään.

 Säännöt

1. Kala17 -kilpailu on avoin kaikille Suomessa vakituisesti asuville. Pääpalkinnon arvontaan pääsee antamalla sähköpostiosoitteensa. Kausikilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää saalisilmoituksen täyttämistä. Osallistuminen kausikilpailuihin ei estä ilmoittamasta samaa kalaa kalarekistereihin tai muihin kalakilpailuihin.

2. Kala17 -kilpailuun ja vuoden aikana mahdollisesti järjestettäviin kausikilpailuihin hyväksytään Suomen vesistöistä sekä rajajokiemme naapurimaan puolelta ja Suomen alue- ja kalastusvesiin välittömästi liittyviltä kansainvälisiltä merialueilta Suomenlahdella, Ahvenanmerellä sekä Pohjanlahdella kalastuslain ja -asetuksen mukaisia alamittoja, rauhoitusaikoja, paikallissääntöjä yms. noudattaen kuluvan kalenterivuoden aikana pyydetyt kalat.

3. Kala17:n kausipalkintojen arvontaan osallistuvat ne kalat, joista on jätetty kilpailuajan puitteissa saalisilmoitus ja jotka on sijoitettu Suomen kartalle osoitteessa eralehti.fi/saaliit.

4. Toivomme, että Kala17:ään ilmoitetuista saaliista kerrottaisiin kuvan kera paino, pituus, pyyntipaikka, pyyntipäivä ja kellonaika, pyyntitapa (esim. heittokalastus, uistelu, pyydyskalastus) sekä pyyntiväline (viehe/perho/syötti/verkko/katiska jne).

5. Kaikki Kala17:ään ilmoitettujen saaliiden yhteydessä annetut sähköpostiosoitteet ovat mukana vuoden lopussa tapahtuvan pääpalkinnon arvonnassa. Vuoden aikana voidaan järjestää useita erilaisia kausikilpailuja, joihin jätettyjen saalisilmoitusten sähköpostiosoitteet ovat mukana myös pääpalkinnon arvonnassa.

6. Erä pidättää oikeuden julkaista ilmoitetut tiedot sekä saaliskuvat ja -kertomukset ilman eri korvausta lehdessä, lehden omilla ja Suomen ennätyskalarekisterin verkkosivuilla sekä kalakilpailua markkinoitaessa ja siitä tiedotettaessa.

7. Kala17 -kilpailun kulkua seurataan Erän numeroissa sekä verkkosivuilla eralehti.fi pitkin vuotta. Pääpalkinnon arvonnan tulokset kerrotaan sekä lehdessä että verkkosivuilla vuodenvaihteen jälkeen ja kausikilpailujen tulokset lehdessä ja verkossa heti kilpailujen päättymisen jälkeen.

8. Otavamedia maksaa voittojen arpajaisverot. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkistaa arvontojen tulokset Otavamedian julkaisemissa lehdissä ja markkinoinnissa. Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Otavamedian henkilökunnalla ja Erä-lehden avustajilla ei ole oikeutta osallistua arvontoihin.

Iso kala? Osallistu myös Suomen Suurin Kala -kilpailuun!

1. Suomen Suurin Kala on Erän perinteinen kalakilpailu vuodesta 1983.
2. Eri sarjat vapa- ja pyydyskaloille sekä ”mittanauhasarja”.
3. Vapa- ja pyydyssarjoissa arvotaan kummassakin yli 500 euron arvoinen pääpalkinto.
4. Tiukemmat säännöt ja vaatimukset kalojen dokumentoinnissa.
5. Ilmoitukset myös postitse (Erä, Maistraatinportti 1, 00015 Otamedia) tai sähköpostitse era(ät)otavamedia.fi tai marko.korhonen(ät)otava.fi
6. Kaikki saalisilmoitukset osallistuvat sähköpostiosoitteellaan myös Kala17-kipailun pääpalkinnon arvontaan.
7. Ilmoita saaliisi täällä! (Ilmoita Suomen Suurin Kala). Suomen Suurin Kala -kilpailuun ei tarvitse rekisteröityä.
8. Lue tarkemmat säännöt täältä.

Suomen Suurimmat Kalat muodostavat pohjan kartalle, jossa näkyvät Suomen kuumimmat kalapaikat vuodesta 2001 alkaen!