Kala15 säännöt ja palkinnot

Erän järjestämään Kala15 -kilpailuun voi osallistua kuka tahansa! Arvontaan osallistuminen edellyttää vain sähköpostiosoitetta. Saalisilmoituksen jättämällä pääsee mukaan myös Kala15 -osakilpailuihin. Lisäksi oikein suuret saaliit kannattaa ilmoittaa Suomen Suurin Kala -kilpailuun.

Lowrance HDS7 Gen 3 on 7-tuumainen kaikuluotain/plotteri -yhdistelmä.

Lowrance HDS7 Gen 3 on 7-tuumainen kaikuluotain/plotteri -yhdistelmä.

Kala15 -kilpailuun pääsee mukaan pelkällä sähköpostiosoitteella!

Pääpalkintona on MotorGuide Xi5 –sähkökeulamoottori GPS:llä ja langattomalla kauko-ohjaimella.

Moottorin kaveriksi on varattu Lowrance HDS-7 Gen3 Touch –kaikuluotain, Lowrance HST-WSBL peräpeilianturi ja Lowrance LSS-HD-XDCR -viistoluotainanturi.

Palkinnon arvo on yhteensä 4 354 euroa. Kannattaa siis osallistua!

MotorGuide Xi5

MotorGuide Xi5 kaikilla herkuilla varustettuna on kalastajan unelma.

Pinpointin kaukosäätimellä voi lisätä nopeutta, lukita kurssin, toistaan reitin, pistää potkurin pois päältä tai virittää päälle vakionopeuden.

Pinpointin kaukosäätimellä voi lisätä nopeutta, lukita kurssin, toistaan reitin, pistää potkurin pois päältä tai virittää päälle vakionopeuden.

Kala15 -kilpailu on osa Erän järjestämää Suomen suurinta kalakilpailua.

Kokonaisuuteen kuuluvat myös Kala15 -osakilpailut ja Suomen Suurin Kala -kilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1983.

 

 

 

 

Osallistu Kala15 -kilpailuun!

Kala15 -kilpailuun voit osallistua yksinkertaisesti jättämällä sähköpostiosoitteesi tällä lomakkeella. Kaikki vuoden 2015 aikana annetut sähköpostiosoitteet ovat mukana pääpalkinnon arvonnassa.

Kala15 -osakilpailuja järjestetään pitkin vuotta

Vuoden aikana Kala14 -kilpailun osana järjestetään useita erilaisia arvontaan perustuvia kausikilpailuja, joihin voi osallistua jättämällä saalisilmoituksen. Jokaiseen saalisilmoitukseen merkitty sähköpostiosoite osallistuu myös pääpalkinnon arvontaan.

Pääyhteistyökumppanimme Kala15-kokonaisuudessa on Motonet.

Toimi näin

1. Lähde kalaan.
2. Punnitse ja/tai mittaa saaliisi.
3. Ota kalasta kuva.
4. Täytä saalisilmoituslomake. Huomaa, että lomakkeen täyttäminen edellyttää käyttäjätunnuksen luomista palveluun. Siten kaikki ilmoittamasi kalat kertyvät omaan kalapäiväkirjaasi.

Rapalan UR Makita EDT 155 mm ja DDF458RMJ -akkuporakone

Rapalan UR Makita EDT 155 mm ja Makita DDF458RMJ -akkuporakone

Lopppusyksyn palkintona akkukaira!

Kaikki loka-joulukuun aikana Kala15-kilpailuun ilmoitetut kalat, lajiin, kokoon ja pyydystystapaan katsomatta osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona Makita Oy Finlandin akkukairapaketti. Palkinto sisältää Rapala UR Makita EDT 155 mm -kairan ja Makita DDF458RMJ -akkuporakoneen (arvo 399 €).

Kairan ja akkuporakoneen arvontaan voi osallistua yksinkertaisesti ilmoittamalla oman saaliin Kala15-kilpailuun Erän sivuilta löytyvällä saalisilmoituslomakkeella.

Ilmoituksen jättäminen ei edellytä rekisteröitymistä tai kirjautumista Erän sivuille. Sähköposti on kuitenkin pakollinen, sillä sitä tarvitaan, jos kohdalle osuu palkinto.

Ilmoita siis osoite, joka on aktiivisesti käytössä!

Säännöt

1. Kala15 -kilpailu on avoin kaikille Suomessa vakituisesti asuville. Pääpalkinnon arvontaan pääsee antamalla sähköpostiosoitteensa. Kausikilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää saalisilmoituksen täyttämistä. Osallistuminen kausikilpailuihin ei estä ilmoittamasta samaa kalaa kalarekistereihin tai muihin kalakilpailuihin.

2. Kala15:n kausikilpailuihin hyväksytään Suomen vesistöistä sekä rajajokiemme naapurimaan puolelta ja Suomen alue- ja kalastusvesiin välittömästi liittyviltä kansainvälisiltä merialueilta Suomenlahdella, Ahvenanmerellä sekä Pohjanlahdella alamittoja, rauhoitusaikoja, paikallissääntöjä yms. noudattaen kuluvan kalenterivuoden aikana pyydetyt kalat.

3. Kala15:n kausipalkintojen arvontaan osallistuvat ne kalat, joista on jätetty kilpailuajan puitteissa saalisilmoitus ja jotka on sijoitettu Suomen kartalle osoitteessa eralehti.fi/saaliit.

4. Toivomme, että Kala15:ään ilmoitetuista saaliista kerrottaisiin kuvan kera paino, pituus, pyyntipaikka, pyyntipäivä ja kellonaika, pyyntitapa (esim. heittokalastus, uistelu, pyydyskalastus) sekä pyyntiväline (viehe/perho/syötti/verkko/katiska jne).

5. Kaikki Kala15:ään ilmoitettujen saaliiden yhteydessä annetut sähköpostiosoitteet ovat mukana vuoden lopussa tapahtuvan pääpalkinnon arvonnassa. Vuoden aikana voidaan järjestää useita erilaisia kausikilpailuja, joihin jätettyjen saalisilmoitusten sähköpostiosoitteet ovat mukana myös pääpalkinnon arvonnassa.

6. Erä pidättää oikeuden julkaista ilmoitetut tiedot sekä saaliskuvat ja -kertomukset ilman eri korvausta lehdessä, lehden omilla ja Suomen ennätyskalarekisterin verkkosivuilla sekä kalakilpailua markkinoitaessa ja siitä tiedotettaessa.

7. Kala15 -kilpailun kulkua seurataan Erän numeroissa sekä verkkosivuilla eralehti.fi pitkin vuotta. Pääpalkinnon arvonnan tulokset kerrotaan sekä lehdessä että verkkosivuilla vuodenvaihteen jälkeen ja kausikilpailujen tulokset lehdessä ja verkossa heti kilpailujen päättymisen jälkeen.

8. Otavamedia maksaa voittojen arpajaisverot. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkistaa arvontojen tulokset Otavamedian julkaisemissa lehdissä ja markkinoinnissa. Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Otavamedian henkilökunnalla ja Erä-lehden avustajilla ei ole oikeutta osallistua arvontoihin.

VAPA TOUTAIN Arttu Östman

Iso kala? Osallistu myös Suomen Suurin Kala 2015 -kilpailuun!

1. Suomen Suurin Kala on Erän perinteinen kalakilpailu vuodesta 1983.
2. Eri sarjat vapa- ja pyydyskaloille sekä ”mittanauhasarja”.
3. Vapa- ja pyydyssarjoissa arvotaan kummassakin yli 500 euron arvoinen pääpalkinto.
4. Tiukemmat säännöt ja vaatimukset kalojen dokumentoinnissa.
5. Ilmoitukset myös postitse (Erä, Esterinportti 1, 00015 Otamedia) tai sähköpostitse era(ät)otavamedia.fi tai marko.korhonen(ät)otavamedia.fi
6. Kaikki saalisilmoitukset osallistuvat sähköpostiosoitteellaan myös Kala15-kipailun pääpalkinnon arvontaan.
7. Ilmoita saaliisi täällä! (Ilmoita Suomen Suurin Kala). Suomen Suurin Kala -kilpailuun ei tarvitse rekisteröityä.
8. Lue tarkemmat säännöt täältä.

Suomen Suurimmat Kalat muodostavat pohjan kartalle, jossa näkyvät Suomen kuumimmat kalapaikat vuodesta 2001 alkaen!