Olemme valinneet äänestykseen kymmenen eteläsuomalaista kalastuskohdetta Kouvolan, Tammisaaren ja Porin rajaamasta kolmiosta.

Äänestäjät valitsevat kalastuskohteen seuraavan viikon aikana ja varsinen kalastusreissu tehdään valittuun paikkaan 15.-17. lokakuuta. Äänestysaika päättyy keskiviikkona 6. lokakuuta.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme viehepakettia, jotka sisältävät viisi viehettä.

Arvauskilpailunäyttämön voi valita seuraavista kalastuskohteista:

  1. Hiisiöistenlammi, Iitti: Iitin Mankalassa oleva pikkujärvi, jonka eteläpäässä on uimaranta ja jonka saavuttaminen autolla lienee siksi helppoa.
  2. Iso Pahalampi, Kouvola: Kouvolan länsireunalla lähellä Heinolaa sijaitseva hassun niminen pikkulätäkkö vailla ranta-asutusta. ”Punainen” tie koukkaa sopivasti vierestä.
  3. Melkutin, Loppi: Räyskälän lentokentän tuntumassa oleva upea kirkasvetinen pikkujärvi.
  4. Mäntyluodon ja Lampaluodon välinen siltapenger, Pori: Puolentoista kilometrin mittainen siltapenger tarjoaa monenlaista mahdollisuutta heittokalastukseen ja onkimiseen meressä.
  5. Pitkälampi, Kouvola: Repoveden kansallispuiston luoteispuolella oleva nimensä mukainen lampi, joka kartalla näyttää kivalta kohteelta mutta paikan päällä… Tiedä sitten.
  6. Porvoonjoen alajuoksu, Porvoo: Täällä olen kalastanut joskus pilkkimällä mutten koskaan avovesiaikaan. Kuha on ykköskohteena.
  7. Sonnilammi, Loppi: Kalattomannummella oleva, halkaisijaltaan 170-metrinen lampi, jota pyöreämpää luonnonvesistöä lienee vaikea ellei mahdoton löytää. Liekö myös kalaton
  8. Tammisaari, Sommarö: Kuulemma suosittua siianonkialuetta, mutta muihinkin kaloihin lienee mahdollisuuksia.
  9. Valkea Mustajärvi, Hämeenlinna: Evon retkeilyalueen eteläosassa sijaitseva Valkea Mustajärvi on niin skitsofreenisen niminen, että ehkä sen kalatkin ovat vähän sekaisin ja ottavat hulluna vieheeseen.
  10. Verkkojärvi, Kangasala: Laipanmaan retkeilyalueella sijaitseva pikkujärvi, jonka nimi ei tietenkään vapakalastajaa sykähdytä mutta jonka kalakanta lienee kuitenkin kohtalainen, koskapa siellä verkkojakin on pidetty.

Äänestä Jari kalaan!

Valitse alla olevalta lomakkeelta kohde, jonne Jarin kanssa kalassa -arvauskilpailu lähtee seuraavaksi! Muista antaa myös nimesi ja osoitteesi palkintojen postittamista varten.