1.  Riistakamerat sopivat monipuolisesti valvontaan

Riistakamerat on suunniteltu erityisesti riistaeläinten seuraamiseen esimerkiksi syöttöpaikoilla. Pienikokoiset riistakamerat on helppo kiinnittää lähistön puihin tai tolppiin, ja maastovärityksen ansiosta ne sulautuvat erinomaisesti ympäröivään maastoon.

Riistakameroita voidaan kuitenkin käyttää lähes kaikkeen valvontaan. Ne toimivat erinomaisesti kotona ja mökillä pihan ja pihateiden valvomiseen, kun olet poissa paikalta. Edullisen hintansa ansiosta monipuolinen riistakamera on täydellinen ratkaisu kaikkien alueiden valvontaan.

Kameraa asentaessa kannattaa kuitenkin muistaa kuvaamista koskevat lait.

Riistakameroissa on sensorit, jotka havaitsevat liikkeen jopa 25 metrin päästä, ja nauhoittavat eläinten ja ihmisten liikettä juuri silloin kuin tarvitsee. Kameran tuottamaa kuva- tai videomateriaalia on helppo tarkastella paikan päällä siirtämällä tiedostot älypuhelimeen, ja joissain malleissa on myös näyttö, josta kuvat ja videot voidaan toistaa.

Laadukkaat riistakamerat tuottavat korkealaatuisia kuvia ja useimmiten videoitakin on mahdollista tallentaa HD laatuisena. Useimmat mallit kuvaavat tarkkoja kuvia myös pimeässä.

Energiatehokkaat riistakamerat toimivat jopa 6 kuukauden ajan ilman virtalähteen vaihtoa. Koska riistakameroiden suunnittelussa on otettu huomioon myös lämpötilojen vaihtelu sekä kosteudenkesto, voidaan riistakamerat huoletta jättää pitkiksikin ajoiksi paikoilleen.

Monipuolisen riistakameravalikoiman löydät Preeco.fi verkkokaupasta


  1.  Robotti-imuri pitää asunnon siistinä automaattisesti

Pitemmille eräreissulle lähdettäessä on mukava päästä nauttimaan luonnosta täysin rinnoin, ja unohtaa kotona odottava arjen askareet. Tästä syystä robotti-imurit ovat täydellinen hyötylaite kaikille eräilijöille. Se pitää asunnon siistinä silloinkin, kun päätät lähteä pitemmälle reissulle.

Robotti-imurit voidaan ajastaa toimimaan aina silloin kun et ole kotona, ja ne imuroivat lattia pinnat viimeisen päälle puhtaiksi, myös huonekalujen alta. Uudet, ohuemmat, robotti-imurit mahtuvat vaivatta useimpien huonekalujen, kuten sohvien ja sänkyjen alle.

Sensorien ansiosta imuri osaa väistää edessä olevat esteet ja tiputukset. Sen voi siis huoletta jättää imuroimaan, eikä se putoa alas rappusista.

Laadukkailla akuilla varustetut robotti-imurit kykenevät siivoamaan suuriakin tiloja. Ne myös havaitsevat, kun niiden akku on loppumassa, ja palaavat automaattisesti lataustelineeseensä. Täydellisen siivousjäljen saat valitsemalla imurimallin jossa on myös moppausominaisuus.

Kaikkiin budjetteihin sopivat robotti-imurit löydät täältä


  1.  Juoksumatto kasvattaa vaelluskuntoa

Kävely ja vaeltaminen ovat erinomaisia tapoja nostattaa kuntoa ja pudottaa painoa, jonka lisäksi luonnossa liikkuminen parantaa mielialaa. Suomen luonto tarjoaakin runsaasti mahdollisuuksia harrastaa tätä erittäin helppoa, mutta todella tehokasta liikuntamuotoa. Suomen sää toisaalta saattaa useinkin tehdä pihalla liikkumisesta epämiellyttävää.

Juoksumatto auttaa sinua pääsemään päivittäisiin liikuntatavoitteisiin, olipa ulkona millainen sää tahansa. Nimestään huolimatta juoksumattoa voidaan käyttää myös kävelylenkkeihin, ja ennen juoksuharjoituksiakin kannattaa kymmenisen minuuttia ennen juoksun aloittamista lämmittää lihaksia kävelemällä. Säännöllisellä treenaamisella kunto nousee kohisten, ja viihdyt vaellusretkilläkin paremmin, kun yksikään lenkki ei ole liian raskas.

Juoksumatto tarjoaa tasaisen alustan juosta ja kävellä, joten se on myös turvallinen tapa aloittaa pitämään kunnostasi huolta. Useimmat mallit ovat myös kokoontaitettavia, joten ne voidaan helposti taittaa ja varastoida pieneenkin tilaan, kun niitä ei käytetä.

Katso juoksumatto valikoima täältä