Älykellojen suosio on kasvanut huimasti viime vuosien aikana, sillä niiden edistyksellinen teknologia tarjoaa uusia eväitä aktiivisempaan elämään. Parhaat älykellot on suunniteltu kestämään myös karun pohjoisen vaativia olosuhteita ja kovaa käyttöä. Huippukestävällä rakenteella ja erityisen pitkällä akunkestolla varustettu HONOR Watch GS Pro onkin kuin tehty suomalaisille vaeltajille, eräilijöille ja metsästäjille.

HONOR Watch GS Pron GPS-paikannin ja säävaroitukset ovat erinomaisia ominaisuuksia asfalttiviidakon ulkopuolisiin seikkailuihin. Kellon erittäin tarkka kaksitaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä varmistaa, ettei käyttäjä eksy reitiltä ja tarvittaessa Route Back -toiminto opastaa takaisin oikealle polulle. HONOR Watch GS Pro on valppaana säävaihteluiden suhteen ja ilmoittaa niistä hälytyksin. Lisäksi kello muistuttaa auringon nousu- ja laskuajoista, joten pimeä ei pääse jahtipassissa yllättämään.

Tehty kestämään ja palvelemaan äärioloissa

HONOR Watch GS Pro on erä- ja vaelluskäyttöön tarpeeksi kookas ja kestävä, mutta myös hillityn tyylikäs ja miellyttävän tuntuinen ranteessa. 1,39-tuumaisen AMOLED-näytön kirkkaus muuttuu automaattisesti valon mukaan, mikä helpottaa älykellon käyttöä ulkona ja vaihtuvassa valaistuksessa. Kelloon on asennettu erilaisia näyttötyylejä, joista jokainen käyttäjä voi valita mieleisensä.

Kivien ja kantojen aiheuttamia kolhuja ei tarvitse erikseen varoa, sillä HONOR Watch GS Pro on läpäissyt joukon vaativia, äärioloissa testattuja kokeita, jotka ovat Yhdysvaltain armeijan kehittämiä. Älykellolle on tehty 14 erityyppistä MIL-STD-810G-testiä, mukaan lukien korkea ja matala lämpötila, auringonpaiste, sade ja kosteus, hiekka ja pöly sekä upotus, tärinä ja isku. Moneen kilpailevaan älykelloon verrattuna HONOR Watch GS Pro on yksi harvoista, joka ei hätkähdä koviakaan paikkoja.

Virtaa riittää pitkille jahtireissuille

HONOR Watch GS Pro on varustettu Kirin A1 -virtapiirillä, joka mahdollistaa älykkään virran käytön, matalamman akun kulutuksen ja pidemmän käyttöajan. Perustoiminnoilla älykello kestää jopa 25 päivää yhdellä latauksella. Puolen tunnin latauksella saa jopa viikon käyttöaikaa ja älykellon voi ladata täyteen alle kahdessa tunnissa. Näin ollen pidempikin vaellus- tai metsästysreissu ei tyssää akun loppumiseen.

HONOR Watch GS Prosta löytyy valtava määrä urheilumoodeja eri vaellus- ja hiihtolajeihin. Lisäksi kello tukee esimerkiksi avovesiuintia, soutua ja polkujuoksua. Uusimmat urheilumoodit kattavat myös lumilautailun ja maastohiihdon. Nämä ominaisuudet täydentävät erinomaisesti HONOR Watch GS Prota, jota voi luonnehtia urheilu- ja eräkellon parhaita puolia yhdistäväksi, tasapainoiseksi ja hyvin viimeistellyksi hybridiksi.

HONOR Watch GS Pro -älykellon myynti käynnistyy 30. lokakuuta ennakkomyyntikampanjalla. Virallisesti myynti alkaa 9.11.2020. HONOR Watch GS Pro julkaistaan kolmessa eri sävyssä: Charcoal Black, Marl White and Camo Blue. Älykellon suositushinta on 249 euroa.