Arveluttaako kesämökin turvallisuus tai mietityttääkö yksin olevien lemmikkieläinten hyvinvointi? Ratkaisun tarjoavat valvonta- ja riistakamerat, joiden tekninen kehitys ja laskeneet hinnat ovat lisänneet niiden suosiota.

 

Alkusyksystä Pohjois-Karjalassa sijaitsevalla marjatilalla ihmeteltiin karviaismarjapensaiden yöllistä tyhjenemistä. Veikkaukset supikoirasta ja muista metsän karvaisista herkkusuista osoittautuivat vääriksi Uovisionin Compact 4G LTE Cloud -riistakameran napattua tarkkoja kuvia marjoja hotkivasta kurkiperheestä. Alun perin riistan kuvaamiseen ja tarkkailuun kehitetty ammattitason riistakamera onkin oiva väline viljelysten ja istutusten seurantaan sekä kotipihan eläinten tarkkailuun. Kompaktin koko ja etäohjattavuus tekevät siitä myös ensiluokkaisen apulaisen metsästäjille ja muille eräilijöille nelijalkaisten ja siivekkäiden luonnossa liikkujien löytämiseen.

Uovision Compact 4G LTE Cloud

Uovision Compact 4G LTE Cloud -kamera tukee nopeaa 4G-verkkoa. Laite lähettää kuvat käyttäjän puhelimeen ja määriteltyjen henkilöiden sähköposteihin. Videot ja valokuvat on mahdollista tallettaa ilmaiseen LinckEazi-pilvipalveluun ja saada ne itselleen myös sähköpostitse. Inframustasalaman ansiosta kamera kuvaa yön pimeydessä välähtämättä ja ihmisen silmälle näkymättömänä. Tämän ominaisuutensa sekä pölyn- ja roiskeenkestävän kotelonsa ansiosta Uovisionin Compact 4G LTE Cloud on erinomainen valinta esimerkiksi kesämökin kelikameraksi tai yksityistien valvontaan.

Paristokäyttöinen Uovision Compact 4G LTE Cloud -riistakamera liittyy DNA:n 4G-verkkoon ilman monimutkaisia asennuksia. Siksi sen kaveriksi tulee valita DNA Laitenetti Plus -liittymä, joka on suunniteltu erityisesti riistakameroiden ja valvontakameroiden kuvan ja videon välittämiseen.

Uovisionin Compact 4G LTE Cloud on erinomainen valinta esimerkiksi kesämökin kelikameraksi, koiratarhan vahdiksi tai yksityistien valvontaan.

Aina tarkkana, ilman johtoja

Monipuolinen Reolink Go 4G -valvontakamera toimii yhtä luotettavasti sisällä kuin ulkona, joten se soveltuu mainiosti kodin ja kesämökin turvallisuudesta huolehtimiseen. Näissä kohteissa yksi kamera kannattaa sijoittaa kuvaamaan pääsisäänkäyntiä riittävän korkealle ja näkyvälle paikalle. On hyvä tietää, että tallentavan kameran saa asentaa laillisesti omaan kiinteistöön. Kamera ei saa kuitenkaan kuvata ilman lupaa esimerkiksi naapurin kotirauhan piiriin kuuluvia kohteita.

Reolink Go 4G -valvontakamera soveltuu mainiosti kodin ja kesämökin turvallisuudesta huolehtimiseen.

Vesitiivis ja akkukäyttöinen Reolink Go 4G -valvontakamera toimii 4G/3G-verkossa, joten sen käyttämiseen ei tarvita verkkovirtajohtoa tai langatonta nettiyhteyttä. Tämä laajentaa valvontakameran käyttömahdollisuuksia. Reolink Go 4G sopii luontevasti veneeseen, asuntovaunuun tai koiratarhaan sekä eläinten kuljetuksen aikaisen hyvinvoinnin tai niiden ruokintapisteen täyttöasteen seurantaan.

Reolink Go 4G -valvontakameran käyttöönotto ei voisi olla helpompaa. Asenna kameraan muistikortti sekä DNA Laitenetti Plus -liittymän microSIM-kortti, lataa ja asenna kameran akku, kiinnitä kamera haluamaasi paikkaan ja lataa itsellesi Reolink App -sovellus. Reolink App -sovelluksella pääset ottamaan valvontakameran käyttöön, säätämään kameran asetuksia sekä katsomaan reaaliaikaista videokuvaa ja kameran kuvaamia tallenteita. Kaikissa olosuhteissa toimiva infrapunakamera kuvaa videot Full HD -tarkkuudella jopa hämärässä. Kameran järeä 7800 mAh:n akku kestää ilman latausta viikkoja, jopa kuukausia.

dna.fi/eräily | DNA Kauppa

Vähän digiä elämään