Lämmön-, iskun- ja vedenkestävä Garmin Instinct GPS-älykello ei pelkää syviäkään vesiä tai arktisia olosuhteita. Kello hyödyntää useaa satelliittijärjestelmää, joten paikannus onnistuu tarkasti haastavassakin maastossa. Kellosta löytyy myös kolmiakselinen sähköinen kompassi auttamaan leiripaikan löytämisessä.

Lisäksi Garmin Instinct mittaa korkeuden ja ilmanpaineen, jolloin metsästäjät ja kalastajat pystyvät varautumaan säätilan muutoksiin. Kello on yhdistettävissä yhteensopiviin Garmin Alpha®-koiralaitteisiin koirien tilapäivitysten ja hälytysten saamiseksi suoraan ranteeseen.

Edistyksellinen optinen rannesykemittaus ja esiladatut suoritusprofiilit mm. patikointiin, maastopyöräilyyn ja uintiin tekevät Garmin Instinct GPS-kellosta luotettavan suunnannäyttäjän sekä eräilijälle että aktiiviurheilijalle.

 

Lujatekoinen älypuhelin metsästäjän käteen

Metsästyspuuhissa teknologia joutuu usein kovalle koetukselle, mutta Caterpillar Cat S52 -puhelin on valmis ottamaan haasteen vastaan. Tämä lujatekoinen älypuhelin sietää syksyn kaatosateet ja kovatkin iskut hirvimetsällä rymyttäessä. Virtaviivaisesti muotoiltu, armeijatason kestävyyttä tarjoileva Cat S52 näyttää hyvältä ja sopii kätevästi taskuun.

Sony-kaksoispikselianturin sekä isokokoisen F/1.8:n aukon ja suuren 1,4 µm pikselikoon ansiosta päivän saaliin kuvaaminen onnistuu nopeasti ja tarkasti myös ilta- ja aamuhämärässä. Kirkasta 5,65 tuuman kosketusnäyttöä on helppo käyttää passissa hanskat kädessä ja se on suojattu kolhuja kestävällä Gorilla Glass -lasilla.

Puhelimen pitkäkestoiseen ja pikaladattavaan 3100 mAh:n akkuun saa tunneiksi virtaa vain kymmenen minuutin latauksella.

Kuvat ja videot metsästä pilveen

Uovision Glory LTE 4G Cloud sopii riistakameraksi sekä valvontakameraksi mökille tai koira-aitaukseen. Nopeaa 4G LTE -yhteyttä tukeva kamera tuottaa nopeasti teräviä 20 MP:n valokuvia ja Full HD -videoita, jotka voi tallentaa suoraan ilmaiseen LinckEazi-pilvipalveluun. Digitaalisesti lähettävän ja etäohjattavan riistakameran PIR-lämpöliiketunnistin käynnistää kuvauksen automaattisesti kohteen liikkuessa sen lähellä.

 

Inframustasalaman ansiosta kamera kuvaa yön pimeydessä välähtämättä ja ihmisen silmälle näkymättömänä. Asennus onnistuu helposti luomalla LinckEazi-pilvipalveluun käyttäjätunnus sekä syöttämällä sinne kameran sarjanumero ja IMEI-koodi. Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakameran kaveriksi kannattaa hankkia DNA Laitenetti Plus, joka on suunniteltu erityisesti riistakameroiden ja valvontakameroiden kuvan ja videon välittämiseen.

Käy osallistumassa Uovisionin ja DNAn järjestämään kilpailuun täältä! Voit voittaa Uovision Glory LTE 4G Cloud-riistakameran!

Garminin kanssa yhteensopivat Alpha®-koiralaitteet löydät osoitteesta garmin.fi- Instinct tuotesivulta.