Kansainväliset Erämessut oli tarkoitus järjestää 4.–7.6.2020 Riihimäen Urheilupuistossa.

Koronaepidemian vuoksi tapahtuman järjestäminen ei ollut Riihimäen Messujen näkökulmasta turvallista ja vastuullista. Hallitus on nyt päättänyt, että Erämessut siirretään vuodella eteenpäin. Seuraavat Kansainväliset Erämessut järjestetään 10.–13.6.2021.

– Meille tärkeintä ovat ihmiset, henkilökunta, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Emme halua vaarantaa kenenkään turvallisuutta. Kysyimme myös näytteilleasettajilta tapahtuman siirtämisestä. Suurin osa pyysi, että siirrämme Erämessuja vuodella, kertoo Riihimäen Messujen toimitusjohtaja Ninni Manninen.

Kansainväliset Erämessut järjestetään kesäkuussa 2021 ja tarkoituksena on saada mukaan sama joukko, joka oli tulossa messuille tänä vuonna.

– Meillä oli tälle kesälle tulossa aivan huikea sisältö messuille. Pyrimme mahdollisimman pian varmistamaan, että kattaus on yhtä hyvä vuodelle 2021. Olemme olleet näytteilleasettajiin yhteydessä ja suurin osa on lähdössä mukaan myös ensi vuonna, Manninen sanoo.

Messuille on tullut kevään kuluessa paljon palautetta ja kannustusta sosiaalisessa mediassa, keskusteluissa ja sähköpostilla.

– On sydäntä lämmittävää, että Riihimäen Erämessut koskettaa niin monia ihmisiä.  Vaikka jouduimme tekemään tämän raskaan päätöksen, nyt on aika katsoa tulevaisuuteen ja tehdä entistä upeampi tapahtuma kesälle 2021.