Otavamedian tilin avulla pääset kirjautumaan ns. maksumuurin taakse ja saat käyttöösi paitsi tuoreimmat lehdet, myös muurin taakse nostetut erikoisartikkelit ja Erä-lehden arkiston, jonka näköislehtien sarja alkaa täydellisenä vuodesta 2004, mutta jatkuu myös vuosiin 2000-2003.

Tilin luonti saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole, kun tekee homman huolellisesti.

1. Mene osoitteeseen https://eralehti.fi/kirjaudu/

2. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, sinun täytyy hankkia ensin tili klikkaamalla nappia ”Luo Otavamedia tili”.

3. Täytä kaikki lomakkeen kohdat eli osoitetietosi ja sähköpostisi. Valitse Otavamedia-tilillesi myös salasana ja pistä valittu salasana talteen (paperille/sähköisenä/aukottomaan muistiisi). Sähköpostiosoitteesi ja salasanasi toimivat rekisteröitymisen jälkeen tunnuksina palveluun eli niillä kirjaudutaan tilille.

Muista käydä läpi palvelun käyttöehdot ja hyväksyä ne. Kun lomake on täytetty ja ehdot hyväksytty pääset lähettämään rekisteröitymisesi tietosuojatarkistuksen jälkeen. Se voi olla esimerkiksi kuva, josta täytyy valita linja-autot.

4. Kun lomake on lähetetty, saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Automaatti sylkäisee linkin sähköpostiin yleensä nopeasti, mutta jos ei sitä ala kuulua, tarkista varmuuden vuoksi roskapostisi. Vahvista tilisi viestissä olevasta vihreästä napista, jolloin tunnuksesi aktivoituu.

5. Mikäli kaikki on mennyt tähän asti oikein, saat vahvistuksen jälkeen kiitoksen rekisteröitymisestä ja voit kirjautua palveluun sivulla olevan vihreän napin kautta (Kirjaudu palveluun).

6. Otavamedia-tilisi ja tilaustietojesi tunnistus tapahtuu osoitetietojesi perusteella. Jos tiedot täsmäävät rekistereissämme olevien tietojen kanssa, pääset kirjautumaan verkkopalveluun. Kirjautumisessa tunnuksina toimivat rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja salasana, joka toivottavasti on vielä tallessa.

Muista käyttää kirjautuessa rekisteröitymisen yhteydessä annettua sähköpostia ja salasanaa!

7. Jos et ole lehden tilaaja, pääset lukemaan lehden erillisenä digitaalisena versiona täältä (maksua vastaan). Tällä hetkellä voimassa on tarjous puolen vuoden tilauksesta 29 eurolla. Kuukauden lehdet saa kaupan päälle. Tilaussivulla vihreistä napeista ei mennä eteenpäin, vaan sivua täytyy vierittää alaspäin, jotta pääsee täyttämään yhteystiedot ja maksamaan tilauksen.

Voimassa olevat tarjoukset 19. marraskuuta 2019. Painetun lehden kyljessä saa digipalvelun, mutta digipalvelun voi tilata myös erikseen.

 

 

 

5.