Kaksitoista osakilpailua. Niin kauan – tai oikeastaan aika vähän – kesti, ennen kuin ensimmäinen kilpailija onnistui arvaamaan kolme täysosumaa.

Kysymys on tietenkin Jarin kanssa kalassa –arvauskilpailusta.

Kilpailun puitteissa arvuuttelemme joka toinen viikko omia ja kaverieni saaliita milloin missäkin päin maailmaa, enimmäkseen toki kotivesilläni Tampereella mutta välillä hyvinkin kaukana aina Argentiinaa, Nicaraguaa, Alaskaa ja Grönlantia myöten.

Kolme oikeaa vastausta riitti siis kisan pääpalkintoon, johon oli tällä kerralla valittu 50 erilaista uistinta: Vaappuja, lusikoita, lippoja, jigejä ja poppereita.

Tämä hieno viehesetti kolahtaa pikapuoliin Kangashäkissä asuvan Kaapo Puronahon postilaatikkoon.

Voitto sinetöityi, kun hän arvasi oikein edellisessä osakilpailussa kysytyn pallassaaliimme Jäämereltä.

Lämpimät onnittelut terävälle arvaajalle! Palkinto lähtee kohti Uuraisia lähipäivinä.

Vieheitä joka lähtöön

On siis tullut aika rakentaa uusi pääpalkinto, järjestyksessään jo neljäs.

Se koostuu entiseen tapaan puolesta sadasta vieheestä rasioineen sisältäen useita tunnettuja mutta myös tuntemattomia ottipelejä lähinnä vuosituhannen vaihteen tienoilta.

Joukossa on Rapalaa, Stormia, Blue Foxia, Meppsiä, Abua, Kuusamoa, Beteä, Nils Masteria sekä muutamia muita kaikkien tuntemia merkkejä.

Niiden lisäksi joukkoon mahtuu kotimaisten pienvalmistajien tuotteita, joista mainittakoon muun muassa Vissi, Rauhala, Laxman, KH, Forelli, Huopana Fly, Purelure, Salmo, Rautiainen, Luulahden Lukko ja Mosari.

Muutamien tässä olevien vieheiden valmistus on jo aikaa sitten lopetettu, joten joillakin niistä saattaa olla myös keräilyarvoa. Ainakin kalastusarvoa!

Nollasta liikkeelle

Kilpailu jatkuu entiseen tapaan, eli vanhat tulokset nollataan ja uusi kisa käynnistyy heti seuraavasta arvauskilpailusta tänä viikonloppuna.

Kolmella oikealla pääsee siis näppärän viehesetin omistajaksi, minkä lisäksi jokaisessa osakilpailussa on tietysti oma palkintonsa. Tasatulosten sattuessa arvotaan.

Onnea arvauksiin!