Viikko sitten lauantai-ltana oli siis tarkoitus lennähtää Thaimaaseen reiluksi viikoksi ja sillä reissulla myös kalastaa kahdella istarilammmella. Kisakysymys kuului, montako kalaa saan narrattua näiden kahden päivän aikana.

Kyseisen lähtölauantain aamupäivällä olo tuntui jo hiukan omituiselta, ja vähän ennen kuin oli tarkoitus lähteä junalla kohti lentoasemaa, mahassa möyrähti ikävästi. Sehän tiesi nopeaa vessareissua.

Ajattelin optimistisesti, ettei siitä sen kummempaa kehittyisi ja läksin liikkeelle.

Junamatkalla vointi kuitenkin huononi nopeasti ja vilutus kertoi nopeasti kohoavasta kuumeesta. Vessassakin tuli poikettua useamman kerran.

Tikkurilassa oli tarkoitus vaihtaa pikaisesti lentokentälle menevään junaan, joka vuoro oli kuitenkin peruutettu ja seuraava tulisi vasta puolen tunnin päästä.

Siinä vaiheessa soitin tutulle lääkärille ja kysyin hänen mielipidettään matkan jatkamisesta. Ei suositellut.

Norovirusta oli kuulemma paljon liikkeellä ja oireeni viittasivat siihen. Olokin oli sellainen, että pelkkä ajatus 12 tunnin lennosta tuntui kestämättömältä. Joten käännyin ympäri ja palasin Tampereelle.

Tämän arvauskilpailun julistuksessa tuli kaukoviisaasti mainittua, että nollatuloskin on mahdollinen, mikäli esimerkiksi vatsatauti estää kalalle pääsemisen. Ja niinhän siinä siis kävi, eli nollan vastanneilla on hyvä olla.

Muu ryhmä on lähetellyt viestejä kalastusseikkailuistaan.

Greenfield Valley oli yllättävän kitsas, ainakin mitä saatujen kalojen määrään tulee, sillä viidellä vavalla niitä nousi vain kahdeksan. Tosin suurin oli komeasti monikymmenkiloinen arapaima.

Bung Sam Ranilla ryhmä ei ole vielä käynyt, mutta epäilemättä siellä vavat taipuvat ahkerammin. Vaan ne eivät enää arvauskisan tulokseen vaikuta.

Koska Thaimaan matka kaatui vatsatautiin eikä oikeita vastauksia luonnollisesti tullut yhtään, palkintona ollut viehesetti lähimmäksi oikeaa arvanneelle. Tässä tapauksessa setti matkustaa Joensuuhun Jari Maliselle.

Onnea voittajalle ja Jarille parempaa onnea seuraavan matkan suhteen!