Vaikka ilmaston lämpeneminen saattaakin lyhentää Suomen talvia tulevaisuudessa, kaikkien todennäköisyyksien mukaan lähikuukausien aikana päästään pilkille.

Ja toivottavasti ihan etelärannikkoa myöten.

Perinteiseen tapaan julkaisemme Erän tammikuun numerossa 1/2019 katsauksen kauden pilkkiuutuuksiin.

Paitsi pilkkejä esittelemme siinä myös muita pilkkimiseen liittyviä hyödykkeitä vavoista kairoihin, siimoihin, syötteihin, istuimiin, jopa kaikuluotaimiin saakka.

Näytteet tuotteista voi lähettää suoraan Jari Tuiskuselle. Toimintaohjeet ja lähetysosoitteen saat pistämällä sähköpostia Erän toimituksen osoitteeseen era(ät)otavamedia.fi.

Jarille menevästä paketista tulisi selvitä sekä kuluttajahinnat että mahdolliset tekniset tiedot käyttöohjeineen ja vinkkeineen.

Toivomme saavamme uutuudet Tuiskusen käsittelyyn ja mahdollisuuksien mukaan testattavaksi pian, mutta viimeistään marraskuun 2018 loppuun mennessä. Jos saapumiserä menee reilusti joulukuun puolelle, niiden esittely ei enää välttämättä ehdi tammikuun numeroon.

Viime tammikuussa paluun teki Thunder Blade ja pääosassa pilkeissä olivat kevennetyt tasapainopilkit. Mikä puree ostajiin ja kaloiihin vuonna 2019?