Vesterisen yh­tyees­tä nuotioruuanlaittoon saapuivat laulaja Tero Vesterisen lisäksi kitaristi Mikko Enqvist ja basisti Markus Piha.

Työnjako syntyi nopeasti, sillä yhtyeen jäsenet kokkaavat usein yhdessä, ja liikkuvat myös luonnossa.

Mikko leikkeli sipulit, valmisteli pavut sekä muut ainekset, ja laittoi kaikki dutch oveniin kypsymään. Uunipadan päälle hän nosti pihdeillä kuumia kekäleitä ylälämpöä antamaan.

Tero pieni kantarellit ja paistoi ne suurella valurautaisella paistinpannulla. Markus siisti muikut ja asetti ne halsterilla hiillokselle.  (Leirinuotioversio löytyy mainoksen alta, jos sellainen tähän väliin ilmestyy)

Pavut saivat niskaansa lorauksen viskiä ja kantarellit valkoviiniä. Rockhenkiset juomat toivat ruokiin kiinnostavaa virettä.

Kun pääruoka oli lusikoitu lautasilta, kaivoi Mikko kitaran esiin ja siitä se sitten lähti. Tummilla teillä, olkaa hyvä eli maistiaiset ennen pääruokaa, joka ilmestyy Erässä keskiviikkona 17. lokakuuta 2018  (juttu luettavissa tilaajatunnuksilla).