Metsähallitus, Kouvolan kaupunki ja Mäntyharjun kunta järjestävät säännölliset venekuljetukset Repovedelle korvaamaan rikkoutunutta Lapinsalmen siltaa.

Vene liikennöi Lapinsalmen parkkipaikan laiturin ja Lapinsalmen taukopaikan välillä vilkkaimman lomasesongin aikana 7.7.-12.8.2018 ja 1-2.9.2018 päivittäin kello 10-18.

Vesistön yli pääsee kaikkina vuorokauden aikoina myös omin käsivoimin toimivalla Ketunlossilla.

Venekyyti on asiakkaille maksuton. Venekuljetuksen toteuttaa Seikkailuviikari Oy 12-paikkaisella vuokraveneeksi katsastetulla ja rekisteröidyllä puuveneellä.

Vene liikennöi vähintään 15 minuutin välein ja tarvittaessa myös useammin. Molemmilla laitureilla on lippu, jolla voi viestittää veneen kuljettajalle kyydityksen tarpeesta, mikäli alus on toisella laiturilla.

Repoveden kansallispuistossa on eritasoisia merkittyjä retkeilyreittejä yli 40 kilometriä.

Retkeilyreitistön ansiosta alueella voi tehdä useammankin päivän vaelluksia. Lapinsalmen pysäköintialueen lähtöpaikan lisäksi Repoveden reiteille pääsee myös Saarijärven ja Tervajärven pysäköintialueilta.

Repoveden kansallispuistosta mitattiin viime vuonna 172 000 käyntiä, mikä nostaa puiston Suomen kuudenneksi suosituimmaksi kansallispuistoksi.