Aloitimme viime tammikuussa Erän nettisivuilla Jarin kanssa kalassa –arvauskilpailut.

Kilpailujen tiimoilla on arvailtu saamiani saaliita niin kotilaiturin kupeelta kuin Nicaraguastakin, ja monesta kohteesta näiden ääripäiden välillä.

Jokaisessa kilpailussa on ollut kymmenien eurojen arvoinen viehepalkinto oikein vastanneelle, tai jos oikeita vastauksia on kertynyt useampia, palkinto on arvottu.

Näiden lisäksi tavoiteltavana oli iso rasiallinen vaappuja, lippoja ja lusikoita. Tämä ”pääpalkinto” luvattiin hänelle, joka onnistuisi ensimmäisenä arvaamaan oikein kolmessa eri kilpailussa.

Tämän palkinnon kohtalo ratkesi vasta 15. osakilpailussa, jossa pyysimme veikkaamaan kolmen vieheparin keskinäistä paremmuutta.

Vastakkain oli asetettu kaksi suurta viehevalmistajaa, Kuusamon Uistin ja Finlandia Uistin.

Kolmannen oikean vastauksen saavutti samanaikaisesti kaksi kilpailijaa. Heistä arpa langetti vieherasian onnelliseksi voittajaksi tamperelaisen Erno Heikkisen.

Iso setti pilkkejä

Koska edellinen pääpalkinto löysi voittajansa, päätimme loihtia tilalle uuden.

Säännöt pysyvät samoina kuin ennenkin, eli ensimmäiseksi kolme oikeaa vastausta saavuttanut korjaa potin, tai jos oikeita vastauksia löytyy useampia, palkinto arvotaan.

Itsestään selvää myös lienee, että vain yksi arvaus per henkilö hyväksytään kussakin osakilpailussa.

Pääpalkinnon tavoittelu alkaa puhtaalta pöydältä, eli kaikki vanhat tulokset nollataan.

Koska oletamme talven olevan ainakin lähellä, ellei jo täydessä vauhdissa tämän kilpailun ratkaisun koittaessa, valitsimme palkinnoksi arvokkaan pilkkilajitelman.

Kysymyksessä on 45 herkkupalan setti vuosituhannen vaihteen tienoilta.

Tasuripainotteinen lajitelma käsittää esimerkiksi viisi klassista Nils Masterin ja kaksi Rapalan tasapainoa, puolentusinaa erityisesti jalokalapilkkeinä ansioitunutta Mosaria, useita Aarno Rauhalan ja Kari Hirvon tuotteita, Kuusamoa, Lindroosia ja monia muita.

Tervetuloa kilpailemaan! Uusi arvauskisa julistetaan joka toinen viikko.