Tuiskunen osallistui Siikakoskella Eskimo Open -joukkuekilpailuun, jossa kilpailuaikaa oli neljä tuntia.

Tavoitteena kilpailussa oli saada ylös niin paljon kirjolohia kuin mahdollista. Vain kirjolohet laskettiin mukaan lopputulokseen, jossa ratkaisevaa olivat kilot.

– Kala oli kitsaahkolla otilla mutta ne kilpailijat, jotka viitsivät juosta parhaille paikoille, saivat toki saalista, kommentoi Tuiskunen joukkueen saamaa neljää kalaa.

Tuiskusen mukaan ”Team Eskimo lompsi rauhalliseen tahtiin jäännöspaikoille eli tässä tapauksessa Ruhavuolteelle.”

– Neljän kirjolohen lisäksi väsyttelimme peräti neljä talvikkolohta pituudeltaan 80-100 senttiä, joten jos lohet olisivat olleet kilpailukaloja, tiimimme olisi pärjännyt varsin mainiosti. Nyt talvikot tietenkin  vapautettiin.

Eskimoiden neljä kalaa riitti 34 joukkueen joukossa sijalle 14. Koska kaikesta pitää löytää myös positiivinen puoli, se löytyi Siikakoskella merilohista.

– Erittäin epävirallisen ”merilohisarjan” voitimme suvereenisti, arvioi Tuiskunen ja ilmeisesti paukutteli voimallisesti myös henkseleitään.

Mutta miten kävi arvauskilpailussa? Tuliko yhtään oikeaa vastausta?

Tuli hyvinkin, ehkä enemmän kuin koskaan. Tuiskusen joukkueen kirjolohimäärää arvuutteli viikon aikana 187 lukijaa ja oikeita vastauksia annettiin kolmetoista kappaletta.

Tämä palkintopaketti lähtee arvonnan voittajalle.

Palkinto eli viehepaketti jouduttiin siis tälläkin kertaa arpomaan ja voittajaksi nousi Eveliina Kolkka Kuopiosta.

Voittaja saa ensi viikolla postissa paketin, joka sisältää seuraavanlaisen valikoiman vieheitä: Nils Master, Rapala Shad Rap, Bete Lotto, Aave, Mepps ja Panther Martin.

Erä onnittelee voittajaa ja kiittää kaikkia osallistujia!