Hidehook on suunniteltu käytettäväksi paikoissa, joissa on runsaasti vedenalaista kasvillisuutta. Vieheen yksihaarakoukut on piilotettu uistimen sisälle, josta ne vapautuvat vasta saaliin iskiessä.

Koukkusatuloiden ansiosta uistimen sisälle piilotetut yksihaarakoukut ovat parhaassa mahdollisessa asennossa tartuttaakseen kalan.

Koukut on kiinnitetty runkoon leikareilla, joiden ansiosta koukut liikkuvat vapaasti sekä myös pyörivät vapaasti, mikä estää riuhtovaa kalaa irtoamasta.

Hidehookeista tulee saataville kaksi painoa, 59- ja 64-grammaiset, ja kummankin mallin pituus on 21 senttiä. Kevyempi uistin, Shallow ui 0,5-2,5 metrissä ja painavampi Quick Sinking 2,0-4,5 metrissä.

Räminäkuulilla varustettu uistin esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran maaliskuussa Ruotsissa, Sportfiskemässänissa Jönköpingissä.

Viehe tulee kevään 2017 aikana myyntiin myös Suomessa, joka kuuluu Ruotsin ja Tanskan ohella vieheen ensisijaiseen markkina-alueeseen.

Vallure Oy on perustettu vuonna 2015, mutta vieheen tuotekehitys alkoi muutamaa vuotta aikaisemmin. Hidehookin idea lähti puhtaasta tarpeesta kalastaa paikoissa, joissa se normaalivieheillä onnistu.

Kaikki yhtiön tuotteet tehdään käsityönä Suomessa. Valluren tuotantotilat sijaitsevat Tuusulassa.