GoExpon sateenvarjon alle kerätyt tapahtumat ovat Fillari, Kunto, Outdoor, Golf, Helsinki Horse Fair, Ball Sports, Kuva & Kamera ja Finnish Open Tanssikilpailu.

Järjestäjien mukaan GoExpo muuttaa Helsingin Messukeskuksen  Suomen suurimmaksi ulkoilu- ja urheiluareenaksi, jonka voi kokea yhdellä pääsylipulla.

Luonnossa liikkumista harrastavien näkökulmasta paras alue lienee Outdoor, josta voi löytää itselleen sopivat varusteet ja myös pätevät vinkit, jos oma harrastus on vasta ensimetreillä.

Osastolla voi testata myös perhovapoja ja oppia uusimpia heittokalastusniksejä asiantuntijoiden avulla.

Erätohtori Anton Kalland on aikaisempina vuosina liikkunut Outdoor-alueen eri osastoilla kertomassa esillä olevista tuotteista. Tänä vuonna Antonin saa kiinni yhdestä ja samasta paikasta eli OutdoorStage -ohjelmatilasta.

Erätohtori kertoo  mm. jalkineiden valinnasta ja ulkoiluvarusteiden ympäristökuormituksesta sekä antaa vinkkejä repun pakkaamiseen ja telttailuun.

Messuilla palkitaan lisäksi Vuoden retkikohde 2017. Oman palkintonsa käyvät hakemassa myös Vuoden Kalamies Ari Savikko ja Vuoden Kalastusopas Harri Hintsa.

GoExpo-messujen ohjelmatiedot löytyvät täältä!

Messuinfo

Aukioloajat: perjantai 17.3 klo 12-20 (Kuva&Kamera klo 9-18, auki vain ammattilaisille 9-12), lauantai 18.3 klo 10-18, sunnuntai 19.3 klo 10-17.

Liput: Aikuiset 18 €, lapset (7-15 v), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 11 €

Muut liput: perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v lapset) 39 €, ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 11 €/hlö, kokoaikaranneke 3 pv aikuiset 33 €, kokoaikaranneke 3 pv lapset (7-15 v), opiskelijat, eläkeläiset 23 €.