Blogistimme ja avustajamme Ari Manninen on ollut Erän tilaaja ensimmäisestä numerosta lähtien. Vuosien varrella mies ja maailma sekä lehti ovat muuttuneet. Mutta miten?

Erän juhlavuoden kynnyksellä on hyvä muistella menneitä, sillä ensi kesänä tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun ensimmäinen lehti näki päivänvalon. Arin kalahatusta -blogissa palataan vuosien varrella ilmestyneisiin lehtiin ja kerrotaan, mikä näytti olevan ennen in ja mikä out.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erän Facebookissa arvotaan kaikkien joulukalenterista tykänneiden kesken yllätyspalkinto joka päivä jouluun asti.

Kun käyt katsomassa, mitä Arin kalahatun joulukalenterin luukuista paljastuu, vieraile samalla myös Erän Facebook-sivuilla ja osallistu arvontaan. Kaikkien joulukalenterin avaajien ja tykkääjien kesken arvotaan joka päivä yllätyspalkinto jouluaattoon asti.

Arin kalahatusta -joulukalenteri