Kaikki loka-joulukuun aikana Kala15-kilpailuun ilmoitetut kalat, lajiin, kokoon ja pyydystystapaan katsomatta osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona Makita Oy Finlandin akkukairapaketti.

Palkinto sisältää Rapala UR Makita EDT 155 mm -kairan ja Makita DDF458RMJ -akkuporakoneen (arvo 399 €).

Kairan ja akkuporakoneen arvontaan voi osallistua yksinkertaisesti ilmoittamalla oman saaliin Kala15-kilpailuun Erän sivuilta löytyvällä saalisilmoituslomakkeella.

Ilmoituksen jättäminen ei edellytä rekisteröitymistä tai kirjautumista Erän sivuille. Sähköposti on kuitenkin pakollinen, sillä sitä tarvitaan, jos kohdalle osuu palkinto.

Ilmoita siis osoite, joka on aktiivisesti käytössä!

Paketin sisältö

Paketin kaira muistuttaa etäisesti Rapala-UR EVO -malliston jääkairaa, mutta ei ole ihan sama. Makitalta kerrotaan, että kyseessä on yritykselle tehty erikoispainos, josta kertoo nimi ”Makita EDT”, edition.

Kairan pituus on 110 senttiä ja kierteen pituus 70 senttiä. Kairassa on kiinteä teräkruunu, mutta teräpalat ovat vaihdettavissa, mikäli kaira osuu kesken kalareissun jään alle piiloutuneeseen kiveen tai kariin.

Vaihtoteräpaketti on syytä hankkia ja palojen vaihtoa varten myös 8 millin kiintoavain.

Kairaan sovitteella liitettävä akkuporakone DDF458RMJ on mallia Heavy Duty. Akussa on 18 voltin litium-ioni -akku, jonka lataa täyteen iskuun 36 minuutissa.

Makitan mukaan malli on tehty ammattilaisille, joten sen vääntövoima on erittäin suuri (58/91 Nm). Laitteessa on kaksi 4,0 Ah akkua.

Kaksi sarjaa

Saalisilmoituslomakkeen täyttö aloitetaan kilpailuista, joihin kala on tarkoitus ilmoittaa. Voit ilmoittaa saaliisi tarvittaessa sekä Kala15- että Suomen Suurin Kala -kilpailuihin.

Älä unohda rukseja!

Saalisilmoituslomakkeessa ei ole monia vaihtoehtoja, mutta ne kannattaa huomata. Jos haluat pitää saalistiedot vain omassa tiedossasi ja jättää kilpailut väliin, ruksaa lomakkeesta vain kohta ”Oma saalis”.

Saaliis osallistuu Kala15-kisaan, jos pistät täpän siitä kertovaan ruutuun. Akkukairapaketin lisäksi pääset jännittämään vuoden lopussa arvottavaa pääpalkintoa, jonka sisältö löytyy täältä.

Kannattaa muistaa, että voit ilmoittaa saaliisi Kala15-kilpailun lisäksi Erän perinteiseen suurkalakilpailuun, Suomen Suurin Kala -kisaan. Yhdellä kalalla on siis monta mahdollisuutta voittaa.