Kala14 -kilpailun pääpalkinnon arvontaan osallistui vuoden aikana y li 7000 suomalaista.

Palkintoa pystyi tavoittelemaan joko ilmoittamalla kisaan minkä tahansa kalan tai jättämällä sähköpostiosoitteen.

Pääpalkinnon voittaja arvottiin jo tammikuun lopussa, mutta varsinainen julkistaminen päätettiin jättää siihen hetkeen, jolloin vene ja moottori saadaan toimitettua uudelle omistajalle.

Tamperelainen Aarto Lundberg oli iloisen yllättynyt saadessaan puhelun, jossa kerroimme jättipotista eli 4680 euron arvoisesta venepaketista.

Vene ja perämoottori tulivat tarpeeseen, sillä miehen vene oli edellisenä vuonna hajonnut ja edessä olisi ollut uuden hankinta lähellä kotitaloa olevalle Näsijärvelle.

Palkintoveneestä löytyvät myös airot ja kaapelit erilaisten sähkölaitteiden kytkemiseksi moottorissa olevaan ulostuloon.

Palkintoveneestä löytyvät myös airot, hankaimet ja äyskäri, sekä kaapelit erilaisten sähkölaitteiden kytkemiseksi moottorissa olevaan ulostuloon.

Mitä voitto sisältää?

Millaisella veneellä mies järvelle pääsee? Terhi 400 on liukuvarunkoinen avovene, jonka moottorisuositus on 5-10 hevosvoimaa. Se on myös hyvin soudettavissa etu- tai keskipenkiltä.

Valmistaja TerhiTec kuvaa venettä mainioksi mökkiveneeksi. Se on helppo vetää maihin ja täynnä hyviä säilytysratkaisuja. Veneessä on lukittavat paikat mm. airoille, polttoainesäiliölle ja akulle.

Veneen perään kytkettävä Honda BF8 on puolestaan monipuolinen ja joustavasti toimiva perämoottori, jota voi käyttää jopa sormenpäillä, sillä koneen suuri vaihdevipu on sijoitettu moottorin etupuolelle.

Nelitahtimoottori on varustettu kattavalla varoitusjärjestelmällä, joka varoittaa mm. ylikuumenemisesta ja liian alhaisesta öljynpaineesta.

Muista Kala15!

Myös vuoden vaihteessa käynnistyneeseen Kala15 -kilpailuun kannattaa osallistua, sillä pääpalkintona on jälleen huikea paketti. Osallistua voi pelkällä sähköpostilla.

Vuoden lopussa arvomme pääpalkinnon, johon kuuluu MotorGuide Xi5-sähkökeulamoottori, Lowrance HDS-7 Gen3 Touch -kaikuluotain, Lowrance HST-WSBL peräpeilianturi ja Lowrance LSS-HD-XCCR -viistoluotainanturi.

Kalastajan unelmapaketin on koonnut OPM Kalastustarvike Oy ja palkinnon arvo on yhteensä 4254 euroa.

Vuoden aikana järjestämme myös muita Kala15-sateenvarjon alla pidettäviä osakilpailuja. Esimerkiksi maalis-toukokuun aikana kilpailuun ilmoitetut hauet osallistuvat kesäkuun alussa arvontaan, jossa on palkintona StormForce C45 Hydrosafe Cordura -paukkuliivi.

Lue lisää palkinnoista!

 

 

Suomen Suurin Kala

Erän perinteinen Suomen Suurin Kala -kilpailu ei kulje ihan täydellisesti synkronissa Kala15-kilpailun kanssa. Perinteisessä suurkalakisassa etsimme niitä suuria yksilöitä, kun Kala15 -kilpailuun kelpaavat kaikki.

Kannattaa muistaa myös, että jos ilmoitat suurkalasi pelkästään Kala15-kilpailuun, se ei ole mukana Suomen Suurin Kala -kilpailussa, jossa vaaditaan saaliista hieman tarkempia tietoja.

Jos haluat ilmoittaa kalasi kumpaankin kilpailuun, kannattaa täyttää sekä Suomen Suurin Kala- että Kala15-kilpailun lomake.

Tai sitten voit ilmoittaa toimitukseen, että toivot kalasi jommalla kummalla lomakkeella ilmoitetun saaliin rekisteröimistä molempiin kilpailuihin, yhteyttä voi ottaa esimerkiksi sähköpostilla era(ät)otavamedia.fi.

Suomen Suurin Kala -kilpailun palkinnot ja säännöt. Saalisilmoituslomake löytyy täältä.