Saalisilmoituksia voi nyt rajata monipuolisen valikon avulla, joka suodattaa näkyviin haluamasi tiedot. Voit etsiä esimerkiksi Suomen Suurin Kala- tai Kala15-kilpailuun jätettyjä ilmoituksia. Voit myös etsiä vain tiettyä kalalajia koskevat ilmoitukset tai pyydys- ja viehetyyppiä rajaamalla vain tietyllä välineellä pyydetyt kalat.

Lisäksi hakutuloksia voi lajitella ajallisesti valitsemalla Uusimmat ensin tai Vanhimmat ensin tai tietyn vuoden perusteella. Listauksen voi tehdä myös saaliin painon mukaan. Ja kirjoittamalla kohtaan Kalastaja oman nimesi pääset tietenkin omaan saalispäiväkirjaasi.

Tällä hetkellä menossa on kolme kisaa, joissa kaikissa on mahtavat palkinnot.

Kala15-kilpailun pääpalkintona arvotaan vuoden lopussa MotorGuide Xi5 -sähkökeulamoottori GPS:llä ja langattomalla kauko-ohjaimella. Moottorin kaveriksi on varattu Lowrance HDS-7 Gen3 Touch -kaikuluotain, Lowrance HST-WSBL peräpeilianturi ja Lowrance LSS-HD-XDCR -viistoluotainanturi. Palkinnon arvo on yhteensä 4 354 euroa. Kala15-kilpailuun pääset mukaan pelkällä sähköpostiosoitteella!

Uudistuneen Suomen Suurin Kala -kilpailun säännöt ja pitkän palkintolistan löydät klikkaamalla etusivun yläpalkista kohtaa Kalakisat. Tänä vuonnahan saalista ei tarvitse enää välttämättä kiikuttaa kaupan puntariin, vaan kala voidaan punnita veneessä tai rannalla. Punnitus on tehtävä luotettavalla vaa’alla ja punnitukselle on oltava todistaja, mieluummin kaksi. Uusilla säännöillä varmistamme, että kestävä kalastus ja kalakantojen jatkuvuus otetaan entistä paremmin huomioon.

Tällä hetkellä menossa on myös toukokuun loppuun kestävä kausikilpailu, jossa arvotaan kaikkien maalis-toukokuussa jätettyjen hauki-ilmoitusten kesken huippuluokan Stormforce C45 Hydrosafe Cordura -paukkuliivi. Kevään kisaan kelpaavat kaiken kokoiset ja millä tahansa välineellä pyydystetyt hauet. Hyväksymme mukaan myös vapautetut kalat.

Ei siis muuta kuin kireitä siimoja, saalisilmoituksia jättämään ja arvontoja odottamaan!