Retkeilyväki kokoontuu taas sankoin joukoin Helsinkiin GoExpoon, josta on muodostunut yksi Suomen merkittävimmistä vuosittain järjestettävistä ulkoilualan tapahtumista.

Myös Erä-lehti on jälleen mukana 6.–8. maaliskuuta järjestettävässä tapahtumassa ja toivottaa lukijansa mukaan paikan päälle seuraamaan ohjelmaa.

Viime vuonna Erä-lehdelle oli varattu oma osasto erävarusteiden ja niissä käytettävien materiaalien testaamiselle. Osastollamme poltettiin, revittiin ja kasteltiin ulkoiluvarustemateriaaleja toiminnallisuuden havainnollistamiseksi.

Palaute viimekeväisestä ohjelmasta oli hyvin myönteistä, joten päätimme kehittää tuleville messuille vastaavaa ohjelmatarjontaa.
Tänä vuonna Erä-lehden avustaja Anton Kalland opastaa messuvieraita näytteilleasettajien osastoilla, joissa tuotteisiin perehdytään pintaa syvemmältä.

Nykyinen ulkoiluvarusteiden valikoiman paljous hukuttaa helposti alleen ja sokeriset mainospuheet hämärtävät vastaukset kysymyksiin, mikä retkioloissa on oikeasti tärkeää ja mitä ominaisuuksia tuotteita valitessaan kannattaa tarkkailla.

Näytteilleasettajien osastoilla pidettävien havainnollistavien luentojen tarkoituksena on kurkottaa markkinointipuheiden taakse.
Erätohtori kiertää GoExpon osastoilla aikataulun mukaisesti. Aikataulu ja paikkatiedot  löytyvät täältä. Lisätietoa tapahtumasta löytyy myös osoitteista www.outdoorexpo.fi ja www.facebook.com/outdoorexpo.fi