Outdoor-osion myötä tapahtumassa on sisältöä laajemmin muun muassa kalastuksen ja vesiurheilun ystäville. Kalastusosiossa on paikalla esimerkiksi Ruoto Oy, joka tuo messuille laajan valikoiman perhokalastustarvikkeita. Taiga Lures Oy esittelee ja myy messuilla uistimia. Lounais-Suomen vapaa-ajan kalastajat ovat paikalla kertomassa kalastuksesta ja kalankäsittelystä.

Sukeltajan Maailma -lehden kanssa yhteistyössä toteutettavissa sukellusnäytöksissä ja -tietoiskuissa puolestaan paikalliset sukellusseurat esittelevät harppuunakalastusta.

Outdoor-osiossa messuvieraat pääsevät myös ihailemaan houkutuslintunäyttelyä, testaamaan partiolaistaitojaan ja kokeilemaan värikuula-ammuntaa, purjehdussimulaattorilla purjehtimista sekä sähköavusteisilla pyörillä ajoa.

Keväinen tapahtuma esittelee yleisölle myös tuttuun tapaan kattavan valikoiman veneitä, venetarvikkeita sekä rantarakentamista. Noin 100 veneen näyttelyssä on esillä mm. erilaisia matka-, mökki- ja kalastusveneitä sekä käsin veistettyjä puuveneitä.

Laitureita on messuilla tällä kertaa jopa ennätysmäisen suuri kokonaisuus. John Nurminen Marine pitää huolen messuvieraiden veneilyturvallisuudesta tarjoamalla maksettua messulippua vastaan maksuttoman sammutintarkistuksen.

Lisätietoa: www.turunmessukeskus.fi