Erän verkkosivusto on nyt siirretty uudelle alustalle. Pääset vaihtamaan salasanasi alla olevista linkeistä. Salasanan vaihtamisen jälkeen pääset kirjautumaan ja päivittämään muun muassa saalispäiväkirjaasi.

Käyttäjätunnuksenasi toimii edelleen sähköpostiosoitteesi, mutta salasana pitää siis syöttää uudelleen – voit käyttää myös entistä salasanaasi.

Jos olet jo kestotilaajamme, kirjaudu osoitteessa https://eralehti.fi/kirjaudu/ sähköpostillasi + asiakasnumerollasi. Tämän jälkeen voit muuttaa oman salasanasi “Muokkaa käyttäjätietojasi” -kohdasta ja kirjautua jatkossa sähköposti + salasana -yhdistelmällä.

Kestotilaajat saavat uutena etuasiakasetuna käyttöönsä Erän digilehden. Lisäksi lehdessä julkaistut testit ja vertailut löytyvät sivustolta nyt myös entistä helppokäyttöisempinä digiversioina.

Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, mutta et vielä kestotilaaja, tilaa sähköpostiisi uusi salasana https://eralehti.fi/salasana/ -sivulla. Tämän jälkeen voit kirjautua sähköpostilla + salasanalla https://eralehti.fi/kirjaudu/ -sivulla, jossa voit vaihtaa salasanasi.