Maailman nopeimmaksi mainostettu retkikeitin saa litran vettä kiehumaan kahdessa minuutissa ja 40 sekunnissa. Jetboilin valmistama retkikeitin on jo voittanut OutDoor INDUSTRY AWARD -palkinnon, ja kulkee nimellä Joule.

Tehokkuus ei ole ilmaista, Joulen suositushinta on 235 euroa.

Joulen lämmönsiirtokapasiteetti on 2,9 kilowattia ja siinä on kaasunsyötön regulaattori, joka mahdollistaa hitaammankin keittelyn.

Regulaattorin ja nesteensyöttö- sekä esilämmitysteknologiaan integroidun kaasusäiliön avulla Joule säästää kaasua ja toimii sekä kylmässä että korkealla.

Keittimen suorituskyvyn kerrotaan pysyvän lähes muuttumattomana 12:een pakkasasteeseen saakka. Esilämmitystä tai muita valmistelevia toimenpiteitä ei keittimen suhteen tarvitse tehdä.

Kahden ja puolen litran kattilassa voi keittää vettä, sulattaa lunta ja valmistaa ruokaa. Kattilan kansi on läpinäkyvä ja sitä voi käyttää myös siivilänä.

Kaikki keittimen osat voidaan pakata sisäkkäin ja lukkiutuva kahva taittuu pakatun keittimen päälle. Sytytys toimii yksinkertaisella painonapilla.

Joulen kattilassa on patentoitu FluxRing-lämmönsiirtopohja ja neopreenisuojus. Lämmönsiirtopohja hyödyntää lämpöenergiaa tehokkaasti ja neopreenisuojus estää lämmön karkaamista kattilan ulkopuolelle ja vähentää kattilan ulkopinnan kuumentumista.

Kattila on kova-anodisoituta alumiinia. Kaikki Jetboilin keittimet ovat hiilimonoksiditestattuja. Joulella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.