Centr-videokamera on taskukokoinen actionkamera. Muista actionkameroista se erottuu kyvyllään kuvata laajoja panoraamavideoita ja jopa 360 asteen videoita.

Entisistä Applen työntekijöistä koostuva tiimi kertoo FOX Sportsin, National Geographicin, Red Bullin ja Yhdysvaltojen armeijan jo käyttävän heidän kehittämäänsä 360 asteen kuvaustekniikkaa.

Päästäkseen kuluttajien taskuun Centr hakee rahoitusta tietysti KickStarterin kautta.

Taskukokoinen donitsin muotoinen Centr koostuu neljästä erillisestä HD-kamerasta. Kuvattaessa kaikilla neljällä kameralla kuvanlaatu yltää Ultra HD:n tasolle.

Kameralla ei ole pakko kuvata jatkuvasti 360 asteen kuvakulmassa, vaan sillä on mahdollista kuvata käyttämällä vain yhtä kameraa kerrallaan.

Kameraa käytetään työntämällä sen keskellä olevasta reiästä sormi läpi niin että loput sormet eivät ole kameroiden tiellä. Kamera on yhteensopiva GoPro:n ja useimpien muiden valmistajien jalustojen kanssa.

Kamerassa on irroitettava akku, joka kestää kahden tunnin kuvaamisen.

Kameralla on oma mobiilisovelluksensa, jonka avulla esimerkiksi kameran asetuksia säädetään. Tällä hetkellä mobiilisovellus toimii vastaa iOs-käyttöjärjestelmän laitteissa, mutta tulee toimimaan myös Android-laitteissa.

Centr-kameran videoista saa myös hyvälaatuisia panoraama tai 360 asteen pysäytyskuvia.

Tuotetta voi käydä rahoittamassa täällä.

Lisää hienoja videoita tuotteen omilla sivuilla.