Pääkaunkiseudun melontaseurat kokoontuvat esittelemään yhdessä toimintaansa Sipoossa 24. toukokuuta pidettävään Melontaseurojen kevättapahtumaan.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sipoon Kanoottiklubi ja melojan tavaratalo Bear & Water. Melontaseurojen kokoamisen lisäksi järjestäjien tavoitteena on lisätä tietoa melontakouluista ja -retkistä sekä seurojen muusta toiminnasta.

Seuraesittelyiden lisäksi paikalle järjestetään melontatuotteiden kirpputori, jossa voi myydä eli kierrättää käytettyjä melonta- ja retkeilytuotteita.

– Melontanäytökset ja muu melontatoiminta suunnitellaan yhdessä, eskimopyörähdykset, retkeily, kajakkikalastus, pelastautumiset, soutu ja niin edelleen. Ehdotuksia otetaan vastaan, sanoo järjestäjien edustaja Björn Lehtinen.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 30. huhtikuuta mennessä osoitteessa tukku(ät)bearwater.fi.