Pilkkiminen, vaikka on harrastuksena vaarallinen, voi olla myös ylellinen elämys, muistuttaa verkkoyhteisö TrendHunterin Michael Baxter.

Baxterin mukaan pilkkijöitä pidetään yleisesti karheina ja karskeina miehinä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö he osaisi nauttia hienostuneimmista asioista.

Yksi merkki pilkkimiesten sivistyneemmästä puolesta ovat pilkkikojut, joista nykyaikaisimmat ovat silkkaa luksusta. Esimerkkinä Forest River Salemin pilkkituvat, jotka muistuttavat ulkoisesti matkailuvaunuja.

Sisältä nämä kabiinit ovat pelkkää luksusta. Vaunujen sisätiloista löytyy lämmittiimiä, liesiä, jääkaappeja, ruokailuryhmiä ja runsaasti kaappitilaa.

Ja tietysti myös petipaikkoja muutamalle karskille pilkkikaverille.

Kiihkeän pilkkisession voi päättää ottamalla jääkaapista sopivan kylmää juotavaa, minkä jälkeen voikin ottaa nokoset yläpedin lämmössä.

Ja jos oikein kiihkeä vaihe jää päälle, pilkkimisen voi hätätapauksessa hoitaa makuupaikalta käsin, sillä niiden alapuolelta voi löytyä kannella päällystetty aukko. Sen alle voi porata valmiiksi reiän suoraan Ahdin valtakuntaan.

Eikä pilkkimistä tarvitse unohtaa edes ruokaa tehdessä.

Pilkkikojujen valmistaja on ottanut huomioon harmilliset keskeytykset, joten sipulin pilkkomisen ohessa voi vaikka tarkkailla jalkojen juureen viritettyä onkea, jos vaikka ruokalista täydentyisi keittohetken aikana pyyntituoreella ahvenella.

Suomessa nämä amerikkalaistyyliset luksuspilkkivaunut lienevät harvinaisia, joten Michael Baxterin luonnehdinnat pilkkikansan olemuksesta saattavat sopia paremmin meidän kotimaahamme.

Salemin kabiineja voi käydä ihmettelemässä osoitteessa http://www.salemicecabin.com/. Paremmista vaunuista joutuu maksamaan noin 20 000 dollaria. Nyt ne ovat tosin tarjouksessa.

Kertokaa meille, millaisiin luksuspilkkimajoihin tai ylipäätään pilkkimajoihin te olette törmänneet? Tai lähettäkää kuva omasta pilkkihytistänne sähköpostilla osoitteeseen era(ät)otavamedia.fi.